Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIATAL, 18 körüli lányok, mivel tud benneteket beindítani egy 40+ -os pasi?
Ugyan már nem vagyok 18, de amikor annyi voltam, rendre betaláltak 40+,50+-os pasik a villamosmegállóban pl. A mai napig bennem van az az érzés, ahogy kúszik fel a vérnyomásom a felháborodástól. Nem tudtak volna úgy kinézni/viselkedni, hogy az nekem imponáló lett volna.
Mondjuk ma már 30 vagyok, és még mindig nem kezdenék 40+-os pasival. :D
Nálam egy ekkora korkülönbség haverságon, barátságon kívül minden másra kizáró okot jelent, így semmivel.
20/L
Apucinak szólíthatom kb 🤣
Csak rágondolok a már löttyedtebb zacsira, stb... na 🤢🤢
Én tinderen mindig ebből a korosztályból válogatok.Legyen vállalkozó,kertes házban éljen, szeressen nyaralni és az új modern dolgokat.Megszoktam nézni a képeket róla, hol volt nyaralni, milyen a háza belseje,milyen autója van, milyen óra és cipő van rajta, utána eldöntöm hogy elég jó vagy tovább lapozok.Több ilyen vállalkozóval volt már kapcsolatom társkerikről, puncs a kedvenc jelenleg.
28L
1.-re.
Miért jelentettél? A moderátornak semmi oka és joga törölni, hiszen SEMMI szabályszegő nincs a kérdésben!
Csodálom hogy még van önbizalmad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!