Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin pizzázás az autómban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin pizzázás az autómban?

Figyelt kérdés
Tudom elég "csöves" megoldás, de nálunk nem lehet sehova se bemenni mert oltatlanok vagyunk mindketten.
2021. nov. 22. 13:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
36%
5000 forint egy baszóhotel 3 órára :D
2021. nov. 22. 14:16
 12/36 A kérdező kommentje:
Valószinűleg oda se engednének be :D
2021. nov. 22. 14:20
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
Azért hogy ne tudjon az ember még kezetmosni sem evés előtt és után.. durva.
 14/36 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen elég gáz.
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"Hamarabb oldódtok ti is kettesben."

Én jobban oldódok, ha nem csak összezárva vagyok egy kis helyen egy kvázi idegennel, hanem a kínos csendeket elfedi mások zaja.

2021. nov. 22. 14:44
 16/36 anonim ***** válasza:
10%
Ez "túl csóró" megoldás, a többség elfogja ítélni ezt. Mert hát nem program az, ahol legalább egy tízes el ne röppenne. Az alatt már leszól a proli, a plebsz és az újgazdag szentháromsága. És ők alkotják a társadalom gerincét - sajnos.
2021. nov. 22. 14:57
 17/36 anonim ***** válasza:
93%
Edricus, ne csináld ezt. Elég lenne elmenni valami kiülős helyre, mondjuk Frei, két kávé kb kétezer. Nem a csóróság a baj, hanem modern szóval a "cringe". Én alig várnám, hogy véget érjen egy ilyen kínos találka.
2021. nov. 22. 15:02
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

Excel megint barom. Vagy szerinted 16., hol mos kezet? Ja...vigyen palackos vizet! Hol vizel? Ott a bokor, mi?

Meg hány ilyen kocsis randi lesz, mert nem oltatnak? 3-33-56-a kocsiban fog szülni,....?

2021. nov. 22. 15:02
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

17.

Jajj, ezt a szót ne erőltessük, aki ezt behozta, azt falhoz kellene állítani.

Amúgy valóban így van, ahogy írod. Bár szerintem a 2000 Forint kicsit sok 2 pocsék kávéért, az maximum 300 Forintot ér per csésze. Undorító, ahogyan a vendéglátósok a témához állnak és azt gondolják, hogy nekik mindent lehet, csak mert van pár újgazdag akik tényleg képesek ezer Forintot adni egy pici csésze kávéért (kétezer környékén már egy havi kávét lehet venni a jobb márkákból is). Ezzel kellene kezdeni valamit. Rablás, ami ott megy.

Illetve kicsit a társadalom "mindent pénzben mérünk" hozzáállásán is, mert adott esetben vihetsz te viccből egy szimbolikus ajándékot születésnapra, tuti lesz jópár személy akik rögtön gúnyosan néznek majd, hogy "Naaaa... nézzétek a csórót, bezzeg mi, egy húszast elcsaptunk!"

18.

Egyrészt nem kötelező szülni, ez a primitív elképzelés a prolik kedvence. Másrészt hiába mész oltani, ha közlik, hogy "az adott vakcina nem érvényes már, mert azt mondtuk" vagy közlik, hogy kell harmadik-negyedik, ezredik is. Meddig lehet ezt így csinálni? Örökké? Mert kezdünk ott tartani, hogy aki szépen megcsinálta a kettőt az már "nem ér", mert három kell. De sok helyen már a négyet is erőltetnék, mert a három is kevés. Ez így minden, csak nem fair.

2021. nov. 22. 15:25
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Jó, már értem. Ez a "nem engednének be" csak kamu takarózás, hogy csóró a srác.

Nincs ilyen, hogy nem engednek be vhová oltatlanokat.

2021. nov. 22. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!