Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban a pasi nagyon furcsán viselkedik és nem tudom mit tegyek vagy mit rontottam el. Lehet, hogy attól fél, hogy bele szeretek? Vagy már azt hiszi, hogy bele is szerettem?
Nincs igénye arra, hogy megbeszélje veled ezeket a dolgokat, mert nem vagy annyira fontos neki! Talán azért tűnt el hónapokra, mert volt a képben más is, aki éppen jobban érdekelte. Szerintem amíg te társra vágysz a személyében, számára csak egy "tartalékos" vagy, akihez nem akar érzelmileg kötődni. Az is elég beszédes, hogy nem csókol meg.
Simán lehet, hogy sorozatgyilkos, és azon tépelődik, hogy legyél-e a következő áldozata. (Tudom, ez gyenge vicc volt, bocs.)
Jaja, a csók már csak annak jár, aki a szívét, lelkét is megmozgatja, nemcsak az ágyékát.
Szerintem alakul valakivel komolyabb neki, de téged most tud hova beilleszteni az egyeletbe. Kolonc lettél.
Egyik kommentedben írod, hogy te nem szeretnél párkapcsolatot, aztán meg az fáj, hogy miután hosszan nem beszéltetek, a kettőtök közt valami megváltozott, nem olyan mint régen...
Gondolom másokkal is ilyesféle kapcsolatokat tart fenn, szerintem döntsd el: szexkapcsolatot szeretnél érzelmi elkötelezettségek nélkül (és ekkor a másiktól ne kérd számon, ha mással is van, ha nem keres, eltűnik), vagy párkapcsolatot.
Ha szexkapcsolatot akarsz meg azt is hogy mással ne legyen közben, az hogy megy szerinted?
Ez a pasit én nem zaklatom, nem keresem, nem kérem számon, nem járok a nyakára de leírtam már nem fogom ismételgetni magam...
El tudnám képzelni, hogy van valakije, de nekem ő anno azt mondta, hogy nem vágyik senkire neki így jó. Mondjuk ez csak egy dolog. De akkor miért nem tudjuk ezt is megbeszélni? Régebben megtudtuk ezt is. Megbeszéltük ha fűzött csajokat de csak szexre. Én mindig megkérdeztem, hogy akar e többet valamelyiktől és azt mondta nem. Na mindegy szerintem itt az ideje ezt az egészet befejeznem vele mert ahogy az egyik kommentelő szuperül megfogalmazta igen az van, hogy elhidegültünk egymástól és én emiatt már nem érzem vele magam olyan jól. Köszönöm a hasznos válaszokat.
megis melyik kezevel ‘huz magahoz’?! mert szerintem egyikkel sem. az meg rendes szexkapcsolatnak se nevezheto, ahol 1-2 havonta talalkoztok. nem tudom, mi a dramazas targya, o csak dugni akar veled neha-neha, meg azt is el tudom kepzelni, h otthon csaladja van, azert er csak ra ilyen ritkan. egyertemu, higy erzelmeket, melyebb temakat nem akar belevinni es neki terhes ez a resze, menekul, ha te elkezdesz erzelgoskodni.
mondjuk ha valaki korhazban volt, akkor meg ehy szexkapcsolat eseteben is alap, h megkerdezzuk hogy van, az emberi norma. tehat a csavo szerintem egy mezei paraszt, akinek havi 1 dugasra jo vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!