Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hé, csajok, rappelő pasi jöhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé, csajok, rappelő pasi jöhet?

Figyelt kérdés

Aki készül a be futásra , és ha híres rapper lesz megosztaná veletek a sikerét. Az első sláger gyanus dala az így kezdődik:

Idefigyelj bébi bombajó a tested

Izgató a szemed is, nem mondod hogy fested?

Hogy sexeljünk bébi? Keményen vagy lágyan?

Akárhogy is döntsél, csak rád vár az ágyam.

Ki elégíttem én minden szenvedélyed

Ha megduglak az ágy alattad tutira bemélyed.

Ha velem randizol meg ismerkedsz a kéjjel

Sexkalandba lesz majd részed minden eggyes éjjel.

2021. nov. 19. 12:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező egy troll. Nem ez az első ilyen kérdése, direkt hergeli itt a jónépet.
2021. nov. 19. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Ahhoz, hogy hergelje, indulatokat kéne kiváltani. A jelenlévők nem tűnnek túl zaklatottnak. Ez egyébként ugyan az a "költő" aki a fura leszólítási ötletekkel trollkodja tele az oldalt?
2021. nov. 19. 13:55
 13/23 anonim ***** válasza:

12.

Vagy csak ez a divat. Egy időben a buszsofőrözés volt, de volt itt már 44/F kötelezően beírva az összes trollkodás alá, amikor az "igazi" 44/F már nem is volt itt, meg a "romantikusnak hangzó szépségesenszép beszédesség hölgyleányok" duma, ami szintén nagyon hamar vált a trollok mókázásává - ennek köszönhetően még az eredetiségét is elveszítette, ami az első pár kérdésnél még egy halvány mosolyt kiváltott a válaszolókból.

Most ez lett a divat. Mi lesz a következő?

2021. nov. 19. 13:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy mi jön, csak a kicsi a farkam kérdéskör ne jöjjön vissza, pár évvel ezelőttről, azt nagyon utáltam.
2021. nov. 19. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:

14.

Meg persze a szerencsére már elszeparált "Rám nézett a pasim, lehetek terhes?" baromságok. Meg a "Ha 3 hetet kihagytam a fogamzásgátlóból, akkor az számít?"

A rosszabb az, hogy ezeknél még a trollkodást se mindig tartottam valószínűnek, van olyan aki tényleg nem tud értelmezni egy betegtájékoztatót, vagy tudja - bőven 20 felett is - hogyan működik a gyereknemzés...

2021. nov. 19. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Velem ha te randizol megismerkedsz a kéjjel,

Sexkalandba lesz részed, minden egyes éjjel.

Belejavítottam!

Kicsit perverz,de nekem tetszik. 😁

2021. nov. 19. 14:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen a lehetek-e terhes kérdések is szörnyűek voltak 😁 azt már el is felejtettem.
2021. nov. 19. 14:16
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Nálam már az instant elutasítást szül, ha valaki "sex"-nek írja a szexet.
2021. nov. 19. 14:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Látom csak a flame megy de ha össze jövök egy atom nőcivel azt a rappemnek köszönhetem. Akkor majd lesz nézés... 🤣🤣
2021. nov. 19. 15:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Szomorú, ha a rapnek köszönheted (azaz az általa elért pénz és hírnév) majd, és nem magad miatt szeret.

De te tudod.

2021. nov. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!