Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi azt mondaná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi azt mondaná, hogy nem lenne veletek túl lovagias az ágyban, az mennyire riasztana el titeket ? Mit jelent ez szerintetek ?

Figyelt kérdés
Szeretem nem hangzik túl jól.

2021. nov. 1. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem hangzik jól, elköszönnék tőle.
2021. nov. 1. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ. Ilyen BDSM hülyeségekre nem vagyok vevő.

Más téren meg ne is legyen udvarias. Hülyét kapok az óvatoskodó szextől. Teperjen le és dugjon meg úgy, hogy levegőt se kapjak közben.

2021. nov. 1. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
2, Azt tudod hogy amit a 2. bekezdésben írtál az nem áll ám olyan távol az elsőtől?
2021. nov. 1. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
3. nem hinném, nem tűnt túl okosnak
2021. nov. 1. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
3-as, nem vagyok túl képzett a témában. De kikötözés, fenekelés nem az én világom. Tény, hogy a szenvedélyes, vad szex indít be. Volt partnerem, aki végre kicsit belelendült és vadabbul nekem esett, szenvedélyesebben tolta. Már kezdtem élvezni végre vele, erre elnézést kért. Tök fölösleges volt, mert ha kicsit is figyelt volna rám, érezhette volna, hogy mennyire élvezem. Onnan kezdve, hogy elnézést kért, elment a kedvem az egésztől.
2021. nov. 1. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5: A lovagiasság nálam pl. azt jelenti, hogy figyel az igényeimre és érdekli, hogy mi a jó nekem... Ha pl. vad szexre vágyom, akkor azt is kapom...
2021. nov. 1. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezt inkább a pasitól kéne megkérdezni, hogy neki mit jelent.
2021. nov. 1. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tudom, de ha nem nyal, akkor nálam nem lenne hosszú kapcsolat.
2021. nov. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!