Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (normálissan)

Figyelt kérdés
Pár hónapja jártam egy fiúval.Nem jött össze a dolog mert mert nem nagyon értünk rá.Most van barátnője de velem képes megbeszélni azt h már nem szereti annyira és ott akarja hagyni.Én rájöttem h még szeretem de nem tudom mit tegyek.Msn-en is kérdezget mert tettem neki egy utalást.Nem tudom h el e mondjam neki.:S
2010. szept. 4. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem mond el neki ha már neked mondja el h nem jo a mostani barátnőjével az is egy utalás :D hajrá hajráá 21/F
2010. szept. 4. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:
most beszéltünk a szakításról h miért szakítottunk meg stb..és annyira rossz érzés h kidobtam anno..nagyon szeretem...és vissza akarom kapni:(:(:(:(:(
2010. szept. 4. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
minden esélyed meg van rà.. :)
2010. szept. 4. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
most azt mondta h a mostani barátnője után nűla én vagyok az első ha énis benne vagyok:Dáhh most nagyon happy vagyok^^
2010. szept. 4. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

elözö vagyok

de azért vàrd meg, hogy szakítsanak.

Meg ne az legyen hogy Te szedted szét öket

De ha öt nem szereti és ti együtt akartok lenni hàt akkor sok boldogsàgot :)

2010. szept. 4. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
megszakadt az élő adás:D:D..írj ha jártok már:)
2010. szept. 5. 00:09
 7/7 A kérdező kommentje:
háát még nem,de floorballozik és elhívott az edzésére de jóval előbb és valamiben fogadtunk és tartozok neki egy csokivalxDD:D
2010. szept. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!