Intel celeron 2.40-es proci 512-es ram-om van, de eléggé akadozik a net. Néha meg 5-6 perc allat sem hoz be dolgokat. Mit álitsak be hogy ez normálissan fusson minden ha a netet megnyitom?
Figyelt kérdés
756-os korlátlan netünk van.Teszteltem a gerincet,ip cimet.Net folyamatossan van.Köszönöm!2010. dec. 9. 07:16
1/7 Jenci válasza:
A géped bőven elég,szerintem a szolgáltató felől van a hiba.
Egyébként tegnap nekem is rosszalkodott egész nap.
2/7 A kérdező kommentje:
A szolgáltató szerint a memória kevés.Kb egy hónapja áll fennt ez a helyzet mióta 512-röl 756-ra váltottunk!
2010. dec. 9. 09:04
3/7 Jenci válasza:
Nekem 15 megás van és nem mindig megy úgy,mint a villám.Az tény,hogy a több memória gyorsítja a gépet,de ez ócska kifogás volt a szolgáltatótól.Egyébként is inkább a processzort veszi igénybe a lapozgatás.Nekem is volt ilyen cuccom régen és nem kellett várni heteket az oldal betöltésére.Egyébként remélem nem rádiós neted van,hanem kábeles,mert akkor más a helyzet.
4/7 anonim válasza:
ccleanert futtasd le hogy törölje az előzményeket hátha segít rajta alamit
5/7 anonim válasza:
Csinálj egy modem újraindítást, és töröld cash-t a böngésződben!
6/7 A kérdező kommentje:
A cclear-t naponta futattjuk!
A cash az micsoda?Merre találom?
Eseteleg lehet hogy a böngészövel van gond?Operát használunk.De már azt is újra telepitettem.
2010. dec. 9. 16:17
7/7 anonim válasza:
Bocs gyorsan írtam, helyesen: cache. D
Erre keress! Operát nem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!