Szűz vagy sem? (normálissan)
Figyelt kérdés
Még fiúval nem voltam,viszont vibrátorral igen most akkor szűz vagyok vagy sem?:D2010. aug. 29. 21:57
1/12 anonim válasza:
a vibrátor is átszakithatja a szüzhártyádat ugyhogy NEM :)
2/12 anonim válasza:
van neked egy olyanod, hogy szűzhártya, ha az tört/szakadt, akk nem vagy szűz, de milyen dolog ez:
- Hogy vesztetted el a szüzességed?
- Vibrátorral...
3/12 anonim válasza:
hülye vagy első, onnantól kezdve nem szűz, hogy fiúval volt. sport, stb is elszakíthatja a szűzhártyát. szóval igen, szűz vagy.
4/12 anonim válasza:
3. Onanntól kezdve nem érintetlen, hogy fiuval volt:)
5/12 anonim válasza:
Értelmezés kérdése. Elméletileg már nem vagy szűz, de pl. a fiúknak nincs szűzhártyája, mégis használjuk náluk a szüzesség fogalmát (amit ugye akkor vesztenek el, amikor először vannak nővel).
6/12 anonim válasza:
Persze és még terhes is vagy, úgyhogy gyorsan menjél el dokihoz :O
Amugy jó hogy nem még egy uborkát nem dugtál fel xD
8/12 kífhagi válasza:
Honnan van vibrid én is akarok venni egyet.am még szűz vagy.ahogy azt már az előttem szólók is írták.
9/12 anonim válasza:
nem attol nem leszel szuz, hogy elszakad a szuzhartyad, hanem akkor, ha a fiu bedugja a lompost.
10/12 anonim válasza:
Fizikailag már nem vagy szűz, 100 hogy a vibrátor átszakította már. DE ELVILEG AMÍG MÉG NEM KERÜL BELÉD F@SZ, SZŰZ VAGY! És ez kurv@ gáz sztem.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!