Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti hogy éreznétek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogy éreznétek magatokat egy ilyen férfia társaságában egy randin?

Figyelt kérdés

Sergey Brin

Vagyon: 89 milliárd dollár

Életkor: 47 éves

Ország: Amerikai Egyesült Államok

Vagyon forrása: Google

Iparág: technológia

Itt egy fotó róla:

[link]

Zavarban lennétek egy ilyen dúsgazdag férfi mellett?

2021. nov. 15. 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Alapból nem is randiznék vele, de nem lennék zavarban.
2021. nov. 15. 17:34
 2/13 A kérdező kommentje:

Az adatok innen valók:

[link]

A listán ő a 9.

2021. nov. 15. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függően, hogy milyen típusú lenne a randi, vagy zavarban lennék, vagy nem. Ha valami nagyon puccos többfogásos vacsorára vinne, akkor feszengenék, mert azért nem ilyen úri családban nőttem fel, ahol megtanítottak volna arra, hogy 20-30féle kést meg villát hogyan illik használni. De csak azért, mert ő gazdag, és hogy én így játsszam magam azért, hogy biztos megtartsam, olyan értelemben nem lennék zavarban.
2021. nov. 15. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt, nem gondolod hogy szóba állna egy nem gazdag nővel!

Másrészt pedig nem kellene, ha tetszését is neki akkor csak arra kellenék. Nem mindenki aranyásó!!!!

2021. nov. 15. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem, mert látszik hogy nem az a kivagyi típus. Bármilyen hihetetlen nektek incelkék, vannak olyan gazdagok, akik ettől még földön járó emberek, és nem a tárgyaikkal feszítenek (ld. Zuckerberg, mindig ugyanolyan pólóban).

Nem jön be ez a pasi, de valószínűleg normális lehet. Legalábbis ránézésre nem mondanám meg hogy orosz, sikeresen levetkezte a kelet-európaiságát, ezalatt a tipikus meggazdagodott prolik státuszszimbólumokkal villogását értem.

2021. nov. 15. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Miért lennék zavarban attól, hogy gazdag? Egy normális ember sose az anyagi helyzete miatt fogja önmagát, vagy másokat megítélni.

Mivel a technológia abszolút nem érdekel, ezért rákérdeznék milyen hobbijai vannak, mik érdeklik ezen kívül, szeret-e utazni, mint én és hasonlók. Lehet életem legjobb randija lenne, de lehet, hogy a legrosszabb. Az biztos, hogy az anyagi helyzete nem lenne befolyásoló tényező.

2021. nov. 15. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak az nem derül ki, hogy milyen ember.

"... a fölnőttek ugyanis szeretik a számokat. Ha egy új barátunkról beszélünk nekik, sosem a lényeges dolgok felől kérdezősködnek. Sosem azt kérdezik: "Milyen a hangja?" "Mik a kedves játékai?" "Szokott-e lepkét gyűjteni?" Ehelyett azt tudakolják: "Hány éves?" "Hány testvére van?" "Hány kiló?" "Mennyi jövedelme van a papájának?" És csak ezek után vélik úgy, hogy ismerik. Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"

2021. nov. 15. 17:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok incel! Ez csak elméleti kérdés.

Engem az ilyen férfiak inspirálnak, hogy a saját céljaimat elérjem az életben, ezért is tanultam (és még fogok) ma is, mert kell a magasabb iskolai végzettség.

2021. nov. 15. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha zavarban érezném magam a randin, az nem a vagyona miatt lenne. Engem az ilyesmi nem rettent el, most nevezzetek aranyásónak, nem bánom. A kép alapján amúgy helyes fickó, legalábbis nekem tetszene, nem mondanám meg róla, hogy közel 50 éves, szóval ha elhívna randizni, nem kizárólag a vagyona miatt mondanék igent. Olyan kis cuki átlagjóska feje van (vagy átlagjozef, höhöhö), szóval ha nem ismerném egyáltalán sem őt, sem a hátterét, abszolút naivan mennék vele randizni, és így aztán főleg nem tudna a gazdagságával zavarba hozni.
2021. nov. 15. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:

nem attol vagyok zavarban, ha valaki ‘dusgazdag’, miert is lennek toke zavarban??! egyebkent meg mivel o egy milliardos, nyilvan tisztaban van vele, hogy kb barkinel ezerszer gazdagabb, akivel randizik, tehat nem hinnem, hogy a randipartnernek szegyenkeznie kene vagy zavarban kene lennie amiatt, mert o nem milliomos.

nem is ertem a keedest. amugy is nagyon reg voltam mar zavarban ferfitol, nem vagyok mar pirulos tinilany.. de hozzam ez a faszi tul

oreg es en szimpatia, osszhang alapjan randizom emberekkel nem a vagyoni helyzetuk alapjan, szoval amugyse hiszem, hogy tul sok kozos temank akadna.

2021. nov. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!