Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TÚlzott elvárás hogy intelligens barátnőt szeretnék, akivel el lehet bármiről beszélgetni, akinek vág az esze és nagyon szórakoztató a társasága is?
Az se érdekel ha nem olyan szép külsőre, a szelleme izgat. Én okos nővel vagyok csak hajlandó összekötni az életemet.
Miért lenne ez olyan nagy igény?
F/29
Végülis okos férfiaknak is nem föltétlenül van okos barátnőjük, miért épp neked lenne?
Más is megtud elégedni a tökéletlen partnerrel, a te esetedben meg nem látom, hogy miért épp te válogatnál?
"Az se érdekel ha nem olyan szép külsőre,..."
Amúgy az mit jelent, hogy "nem olyan szép"? Nem egy insta-pózer/modell kinézet?
Már bocs, de szerintem egy okos és visszafogott stílusú átlagosan szép lány is sértésnek venné, ha úgy kezelnéd őt, hogy modellekhez hasonlítgatod, és azt állítod, hogy "beéred vele, mert ő nem olyan szép"...
Hiába is dicséred az intelligenciáját, de ha közben mégis úgy bánsz vele, mintha lenéznéd őt a kinézete miatt, s "örüljön, hogy te megelégszel vele", ez a hozzáállás is elég visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!