Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ekkora bunkó egy csaj?
Sétálunk az utcán, beszélgetünk, mondja a magáét és egyszer csak elereszti magát. A volt csajom, legalább csak éjjel, álmában eregetett. Ez meg ott sz.rik ahol ráérik. Ha az utcán, akkor az utcán. Azt mondta csak azért, mert görcsölt a hasa. Persze ha én csináltam volna ugyanezt, akkor már megszólt volna érte, hogy milyen kultúrálatlan bunkó paraszt vagyok. Akkor ő mi? Azt ő a nagy egyetemet végzett.
Meg nem csak pukizik ahol ráérik, hanem beszéd közben is, böfög, csuklik, prüszkül. Egyszerűen, egy bunkó. De megjátsza magát.
Hát nem tudom.
Én személyszerint, imádom az olyan nőket, akik igazán belevalóak. Nem játszák meg a jó kislányt, merik vállalni önmagukat.
Egyébként nekem egy ismerősöm rokona azért halt meg, mert egy tárgyaláson nem mert pukkantani, és bélcsavarodása lett.
Mire a kórházba ért vele a mentő, meghalt.
Szerintem ha valaki egy erdőben pisikál a bokorban, az egy kicsit még izgató is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!