Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szolitsuk le a csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szolitsuk le a csajokat Discoban? Milyen duma a nyero?

Figyelt kérdés
tehat, buli soran szerintem mindenki szeret ismerkedni. varok jo szovegeket, dumakat, amik bejonnek a csajoknak, es konnyen a lenyegre terhetunk( csok, telefonszam), persze ne legyenek ostobak es hujesegek. koszi :)
2008. dec. 12. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
nem a szöveg a lényeg!kinézet stílus humor!Ha ezek nincsenek lehet bármilyen a szöveged!
2008. dec. 12. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
vidd el táncolni aztán hivd meg egy italra. a csokot told ki későbbre ne aznapra. a telcsiszámot a legvégén kérd el. sok sikert! ja hagyd a szövegeket mert csak hülyének látszol egy betanult mahrasággal:-)
2008. dec. 12. 22:28
 3/11 A kérdező kommentje:
akkor modositsunk.: hogy kell stilusosan kinezni? lazan, elegansan ?
2008. dec. 12. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt érezni kell, akkor teljesül be igazán, ha magadat adod. Érezhető, ha nem magad adod, a lányok különösen érzékenyek ezekre a jelekre. Szóval inkább csak add magad.
2008. dec. 12. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

jó a csöcsöd, kő kóla? :DD

amúgy ne szólítsd le azonnal, mert nyomulósnak fog tartani. először próbáld vele megtalálni a szemkontaktust. ha visszanéz és mosolyog, akkor nyert ügyed van ;) hívd táncolni, vegyél neki valamit inni, de ha lehet ne kapd le egyből a pultnál :) a számát meg ne felejtsd el a végén elkérni :D

jó bulizást! ;)

2008. dec. 12. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Mindegy mit csinálsz, csak ne írj neki... Ha a telószámát megszerzed, akkor is inkább hívd. (Különben feleslegesen fáradoztál az "iLJen hüJeségekkel".

Egyébként meg, ha csókolózni akarsz a nyelved kellőképpen foglalt lesz ahhoz, hogy beszélj is...

Egy kis közös tánci, csók, s ha még mindig nem zavart el a francba, na akkor meghívhatod egy Meggy Márkára és akkor trécselhetsz vele.

2008. dec. 13. 02:22
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

ez a "szia meghívhatlak egy italra?" duma régen rosz,tuti hogy lepattint vagy ami rosszabb hogy elfogadja a meghívást és otthagy

mond neki azt hogy "kinyallak mint mózes a fatálat" ez tuti bejön, 3 ismerősöm is így szedett fel csajt és azóta is együttvannak

2008. dec. 13. 05:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hm... Attól függ, mit akarsz. Ha egyéjszakásat, futó kalandot, ilyesmit, akkor mindegy.

Ha viszont hosszú távra, komolyan gondolkodj, akkor szerintem a disco mint ismerkedési helyszín eleve elhibázott.

2008. dec. 13. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

egyetértek az előttem szólóval.

szerintem ne a discoban próbálkozz.

2008. dec. 13. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Én minden hézvégén járok discoba,és hátha tudok néhány tippet adni!! Hidd el nekem ez a "meghívhatlak egy italra" duma nagyon nem jön be!! Inkább táncolj vele...mosolyogj szépen várd a reakcíóit,és az sem nyerő ha rögtön mögé állsz vagy nagyon szorongatni akarod,szóval biztos vanak lányok akik belemennek,a többség nem!! Csak ugy kedvesen és finoman...közbe érdeklődj utána lehet ott is beszélgetni,csak kicsit közelebb kell huzódni! :D ha olyanok a reakciói akkor még talán az italos duma is bejöhet! :) Jah és ha lehet a telefonszámát mindenképp kérd el! És sztem mint lány inkább irj először sms-t...mert ha hívod fenn áll a veszély h nem veszi fel! S ne is rögtön ide oda hívd csak érdeklődj!Sztem a sablondumák nagyon gázak...jah és kérdezted még az öltözködést!Csak lazán...semmi elegancia egy laza farmer...s vmi szexi ing vagy poló!A lányok imádják a srácokon a feketét...a legjobb! :) és sok sikert...és lehet discoba ismerkedni csak nehéz,de nem lehetetlen nekem rengeteg barátság született ott! s imádooook discoba járni!:D Ne görcsölj rá..csak élvezd a zenét és a hangulatát! :)
2008. dec. 13. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!