Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Discoban milyen szöveggel kell felkérni csajt táncolni?
Jössz táncolni?
B+, ha ennyit se sikerül saját kútfőből kitalálni, mit csinálsz később????
Első:
Tehát ha hazakíséri a csajt, vagy meg akarja hívni egy italra, vagy egyáltalán: hozzá kéne szólni... akkor előkapja a telóját, és megkérdezi.
Aham. Értem.
És rettentően örülök, hogy nem vagyok már tinilány, mert ennyi töketlen ürge mellett vagy leszbikus lennék, vagy vénkisasszony.
Először dicséred az alakját, meghívod egy italra, aztán felkéred táncolni, ha vonakodna kérkedj az erőddel:
Példa:
Fiú: -Jó a csöcsöd, kő kóla?
Lány: -Köszönöm, kérek!
F: -Gyüssz topogni gecó?
L: -Most nem, majd később!
F: -Pofán vágjalak?
Elsőkém, képzeld, nem is azt szoktam kérdezni tőlük, hogy
"szia, leszopod a f*szom?"
Csak a múltkor is a "szia, jössz táncolni?" szövegre azért utasítottak el: haverom fél füllel hallotta, ahogy a csajok beszélgetnek utána, mert aszonta a csaj, hogy nem is látta a fejemet, pedig szemből kérdeztem! :S
Nem látta a fejed??:O Az meg hogy lehetséges??
A fiu,lány párbeszéden meg szakadtam!xD
Kedves Kérdező :)
Ha már táncol akkor ne menj oda és ne kérdezd meg h akar e veled táncolni, mert a sok fénybe meg tolakodó ember között, tényleg nem fogja látni a fejedet. Várd meg míg lemegy a tánctérről, aztán néhány perc múlva menj oda hozzá, mutatkozz be neki és aztán kérdezd meg h nincs-e kedve táncolni. (Amíg bemutatkozol addig is több ideje van h felfogja az arcodat, plusz nem azt fogja gondolni h ő a 100041345. szerencsés választott akit felkérsz táncolni) Közbe nézz végig a szemébe, és ha nem akar táncolni, akkor kérdezd meg h később lenne e kedve. Ha erre is nem a válasz akkor nyilván nincs esélyed.
Fiú: Jó a segged szereted a coca colát?
Lány: Nem!!!!
Fiú: Jó mert csak pepsim van!!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!