Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja mit szeretne?
Elkezdtem ismerkedni egy sráccal, viszont pár alkalom után benyögte , hogy nem tudja mit szeretne, fél a kapcsolattól( még sosem volt neki) és bizonytalan a dolgokban. A múltban nagyon sok elutasítás érte, elvileg kémia van. Vajon ez csak leépítős szöveg vagy lehet benne igazság ?
Nem rég léptem ki egy több éves kapcsolatból , nem akarok fuuu de komoly dolgot most, de bizonytalanságot sem.
Érthető hogy őszinteséget vársz..
szerintem ez egy sz*r duma arra hogy akarna komolyabb kapcsolatot, csak nem veled...
Köszönöm szépen, én is belül ezt érzem. Viszont többször őszintén próbáltam vele erről beszélni . Hogy ha nem érzi azt , hogy velem szeretne minél többet lenni, jobban megismerni, nem vagyok számára érdekes, stb.( tehát nincs kémia ), akkor ne raboljuk egymás idejét. Ő erre mondta ezeket , meg majd a jövőben kiderül , hogy mi lesz.
Sosem volt még dolgom ilyen sráccal , mindig tudták , hogy mit szeretnének.:/
"majd a jövőben kiderül , hogy mi lesz."
Akkor már valószínűleg nem leszel ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!