Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, hogy valaki napi 8-10 órát robotol a gyárban, hogy lehet szépen tálalni egy randin, úgy hogy legyen még folytatása?
Annyira nem értem ezeket a kérdéseket. Férfi létemre érettségi után én is dolgoztam gyárban 3 évet, 18-21 éves koromig.
Ott gyakorlatilag mindenki dugott össze vissza mindenkivel. Nem értem, hogy aki ezeket a kérdéseket kiírja az, hogy nem talál magának partnert!
Nem tudod és nem is lehet szépíteni. Ez van, úgy kell vele bánni, mint az keserű orvossággal: nagy levegő, aztán uccu neki. Aztán ha megérti, megérti, ha nem, akkor sem fogja, ha körülírod.
Ha ennyire szégyelled ezt, miért nem változtatsz? Ha szeretnél változtatni, azt pl simán elmondhatod, mikor közlöd. Én is így talaltam, mikor még szar munkám volt, hogy egyelőre ez van, de tanulok és törekszem arra, hogy kitörjek ebből. Hazudni nem érdemes, de nálam tényleg ez volt a teljes igazság: szarnak éreztem magam, de tudtam, hogy nem tart örökké.
az az "EBM" csak új szavakat tanult
Ne dőljetek be neki
Ja és még valamit egyszerűke:
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮
Hogy kerülne ez szóba egy randin??
Nekem már gyerekem van, még sem tudjuk egymásról mit dolgozik a másik. Asszem ő bankban melózik, de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!