Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én látom ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom ezt?

Figyelt kérdés
Halihoo sziasztok én egy 20as éveim elejét taposó mozgássérült srác vagyok. Van barátnőm ezt előre kiemelem... Viszont most csak úgy el gondolkodtam ezen a dolgon, hogy a nők azt mondjak mi férfiak ilyen vagyunk olyanok vagyunk, hogy én hány kosarat kaptam a nőktől így összeségébe eddigi életem során csak amiatt mert beteg vagyok. Nos ez szerintem kicsit ellentmondásos dolog mert a mai nők hangoztatják "mi nem vagyunk előiteletesek" "nekünk nem számit az anyagi biztonság" (egyenjoguság). Ennek ellenére valahogy a mozgássérűlt illetve alapjaba véve beteg férfi egyszerűen mintha levegő lenne. Na most ha saját magamat veszem aki 2 sebfertőzést (és velejáróját) illetve 3 kerekesszékes időszakot megélt (rajtam múlt az ahol most vagyok vért izzadtam) Ezaz én sztorim. Viszont csak szerintem baj ez a dolog? Őszíntén szólva nem szidni akarom a nőket csak hangoztatnak olyan dolgokat amiből aztán kb semmi nem igaz. És azért arról sem feledkezzünk meg sokan mondjak köztük, hogy a "férfi nátha" a legnagyobb betegség. Amiről/akikről beszélek ők (én) minden egyes nap küzdenek és egyszerűen próbálunk hinni abban,hogy nincs lehetetlen, nincs nem tudom magyarán küzdünk nap mint nap azért, ami másnak megadatik.. A beteg nők más téma ott egyszerűbb azért.
2021. nov. 12. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a nőnek van fogyatékossága, ugyanúgy elutasítást kap a férfiaktól. Mondom ezt nem is egy fogyatékossággal élő férfiként, de vannak fogyatékossággal élő nőismerősök stb.
2021. nov. 12. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ezt mindenki látja.Ez a PC korrektség.

Ezt kell mondani,mert ezt illik mondani.A belső tulajdonsagok hangoztatása,azok fontosabbak!A lényeg hogy művelt,figyelmes,okos legyen stb stb..

Milyen lenne már,ha pld egy nő nyiltan lerázna,hogy "figyusz,te nem tudsz járni ,nekem csak a hátamra egy púp vagy!Egészseges férfit akarok magam mellé,nem pedig szenvedést melletted.Én élni szeretném az életet ,korlátok nélkül,egy teljes életet.Melletted ez pedig lehetetlen lenne!"

A tőbbi hasonló maszlag is ide vezethető vissza.

Ilyen pldaul az elhízas.Nem mondhatod neki,hogy nem tetszel,köver vagy!Beteg leszel

kesőbb és nem vagy vonzó!

Helyette:"Sajnos nem illünk őssze","most nem szeretnék kapcsolatot","többet érdemelsz nalam","nagyon eltérő szemelyiségünk van" stb..

2021. nov. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!