Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tetszem neki eléggé vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem neki eléggé vagy én bonyolítom túl?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival, egész jól kijövünk.

Elmondása szerint a vékony nők tetszenek neki, ezt még el is hiszem, mivel a szex tökéletesen működik köztünk.

Viszont az arcom lehet nem tetszik neki, biztosan érdeklődik a szép arcú lányok iránt is.

Lehet tartanom kell tőle, hogy keres egy tőlem szebb lányt?

Én komolyra tervezek vele, de bizonytalan vagyok, hogy megfelelek-e neki...

2021. nov. 11. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem tetszik neki az arcod? Enélkül elég nehéz értelmes választ adni.
2021. nov. 11. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján te bonyolítod túl.
2021. nov. 11. 10:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Nincs egyenes orrom, nem szép az arcbőröm, kicsi a homlokom, stb.

Szerintem egyáltalán nem szép az arcom.

Igyekszem kompenzálni a külsőm más dolgokkal, de úgy érzem sosem leszek elég senkinek.

2021. nov. 11. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a saját kisebbségi komplexusodat vetíted ki rá. Nem neki van baja az arcoddal, hanem neked.

A válasz tehát: te reagálod túl. Beszélj vele erről, hátha megnyugszol.

2021. nov. 11. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kontextusban mondta, hogy a szép arcú lányokat szereti?

Hogy még véletlen se tette hozzá, hogy a tied az? Vagy mi miatt aggódsz, leírhatnád konkrétabban.

2021. nov. 11. 11:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem mondott ilyet.

Van egy női ismerősöm, akinek szép arca van és kérdezett is róla párszor, szóval úgy érzem én vele szemben másodrangú vagyok.

Nem tudok felvenni a versenyt egy szép arcú nővel...

Ha van szeme, biztos őt látja szebbnek, és még csak nem is szerelmes belém, hogy az én oldalamra billenjen a mérleg...

2021. nov. 11. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikus önbizalomhiányos duma, sürgősen fejezd be, mert el fogod ijeszteni a párodat.

Ha semmi sem utal arra, hogy ne szeretne vagy ne találná szépnek az arcodat, akkor végképp feleslegesen pörögsz ezen.

2021. nov. 11. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt elég nagy baj van ám a fejedben... mindenki vonzódik a széphez. Ami nem jelenti, hogy a barátod nem vonzódik hozzád és nem lát téged szépnek.

Mindenkinél van szebb...

2021. nov. 11. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mar megfogalmaztak, hogy minden nonel van jobb no, minden bajnok legyozheto. Ha egy csinos pofi nala szamit annyit, hogy masik viragra repuljon, az ellen nem fogsz tudni tenni. De valoszinuleg akkor nem jott volna ossze veled. Kiveve, ha csak arra kellesz neki. Azert sokan bevallalnak barmit. Ha van a kapcsolatban tartalom, akkor azt nem fogja eldobni az ertelmesebbje. Torekedj erre.
2021. nov. 11. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy abba a fiúba?
2021. nov. 11. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!