Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl félénk lehetek? Mitől lehet, hogy túl bátortalan vagyok a lányok felé történő közeledésre? Mivel valahogy azt sugallom magamba, hogy minek menjek oda, úgyse lesz semmi. Mivel, hogy elküld a fenébe, ti is ilyenek vagytok, vagy én bonyolítom túl?
Az vagy, szerintem inkább a "mit veszíthetek"-et kellene magadban mondogatnod. Ha meg sem próbálod sosem tudod mit szalasztottál el, 2 oltári nagy közhely, tudom... De igaz... Nem tom milyen vagyok majdnem 2 eve vagyok együtt a Párommal így nagyon nem vagyok rászorulva az ilyen jellegű dilemmák kezelésére.
(btw.:Barmilyen srac közeledne felém orrba rúgnám, nem csak a félénket.)
Kezeld úgy, mint egy kihívást. Egy férfias tettet. Bátorság kell hozzá, hogy odamenj valakihez és az esetek nagyrészében sokszor önhibádon kívül nem jön be. De amikor bejön, az bőven kárpótol minden fáradtságért. Érdemes ezért megtenni a nehéz lépéseket, ha a lány tetszik.
Meg kell tanulnod, hogy az nem jelent semmit, hogy egy csaj elküld a fenébe. Le kell szarni. Lehet hogy barátja van, lehet hogy rossz napja van. Orrba vágni úgysem fognak.
Jajj, ennyi f@aszt... Nyugi, senki nem fog orrba rúgni. :D
Sőt a piicsába sem küldenek el. Tudod a világ nem így működik, hogy az ember ilyen hangnemben beszéljen egy idegennel. Aki így teszi annak rövid életet jósolnék. :D
Az pedig nem a legjobb ha az van a fejedben, hogy mit veszíthetek. A jó az, hogy: Itt egy csaj, tetszik nekem. Ez nekem jár, és elveszem ami az enyém. No nyilván nem kell megerőszakolni. De érződnie kell a szituáción, hogy nem ő a főnyeremény, nem könyörögsz a kegyeiért, hanem lehetőséget adsz neki, hogy mind a ketten ugyanolyan jól járjatok.
19/F
Nekem is pont ez a problémám.
Nem merek a lányokhoz közeledni.
Nem azért mert félek,hogy orrbanyomnának,én sem tudom miért =)
Ja és nem vagyok b.zi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!