Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy valakit gyakorikerdeseken ismertel meg, es egyre inkabb tetszett mint ferfi/no? Talan lelki tars? Mi lett a vege?
Még annyi, hogy kb. 1,5 hónapig leveleztünk utána találkoztunk. Volt szex, illetve rövid ideig jártunk, aztán véget ért.
1-es voltam.
Ő (a lány) írt rám, hogy szimpatikus vagyok neki. De elég sok mindenről beszélgettünk, köztünk személyesebb dolgokról is. Huszonévesek voltunk. Ő Budapesten lakott, én egy vidéki nagyvárosban. Én mentem fel hozzá a találkozóra.
Volt.
Egyel nagyon sokáig beszélgettünk, de ő kapcsolatot keres, én meg kapcsolatban vagyok. Őt nagyon megkedveltem. A végére úgy éreztem, ha egyedülálló lennék, másféle kedvelés is kialakult volna.
Akkor volt egy másik is. Vele igen érdekes volt a "kapcsolatunk". Amennyire jól kijöttünk, legalább annyit veszekedtünk is. 😃 Vele sajnos nem túl kellemes vége lett... :(
#7 nagyon messze volt ez a videki nagyvaros bptol?
Volt olyan hogy azt gondoltad hogy ebbol komoly kapcsolat lesz?
Hogy terveztel, ha igen?
Annyira nem volt messze, kb. egy 2 óra alatt fent vagyok Pesten.
Ez komoly kapcsolatnak indult, de nem lett belőle semmi. Akkor rossz volt, ma már azt gondolom, jobb ez így. Nem illettünk össze. Meg egyébként is, ő akkoriban szakított, szerintem csak arra használt fel, hogy az exén túl legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!