Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt mar olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan, hogy valakit gyakorikerdeseken ismertel meg, es egyre inkabb tetszett mint ferfi/no? Talan lelki tars? Mi lett a vege?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Volt innen egy villámkapcsolatom. Nem illettünk össze.
2021. nov. 9. 20:45
 2/15 A kérdező kommentje:
Elmeseled? Hogy tortent? Jo privatban is.
2021. nov. 9. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Még annyi, hogy kb. 1,5 hónapig leveleztünk utána találkoztunk. Volt szex, illetve rövid ideig jártunk, aztán véget ért.

1-es voltam.

2021. nov. 9. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha van kérdésed, írj nyugodtan itt a topikban, válaszolok.
2021. nov. 9. 20:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Milyen temaban ismerkedtetek ossze? Mennyi idosek voltatok? Messze laktatok egymastol?
2021. nov. 9. 20:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az év elején itt valakivel elkezdtünk levelezni, okés volt sok dolog, tetszett a személyisége, a stílusa. Ő nevezte a dolgot "lelki társnak". Az lett a vége, hogy eltűnt... Pedig jó volt. (F)
2021. nov. 9. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő (a lány) írt rám, hogy szimpatikus vagyok neki. De elég sok mindenről beszélgettünk, köztünk személyesebb dolgokról is. Huszonévesek voltunk. Ő Budapesten lakott, én egy vidéki nagyvárosban. Én mentem fel hozzá a találkozóra.

2021. nov. 9. 21:20
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Volt.

Egyel nagyon sokáig beszélgettünk, de ő kapcsolatot keres, én meg kapcsolatban vagyok. Őt nagyon megkedveltem. A végére úgy éreztem, ha egyedülálló lennék, másféle kedvelés is kialakult volna.

Akkor volt egy másik is. Vele igen érdekes volt a "kapcsolatunk". Amennyire jól kijöttünk, legalább annyit veszekedtünk is. 😃 Vele sajnos nem túl kellemes vége lett... :(

2021. nov. 9. 21:20
 9/15 A kérdező kommentje:

#7 nagyon messze volt ez a videki nagyvaros bptol?

Volt olyan hogy azt gondoltad hogy ebbol komoly kapcsolat lesz?

Hogy terveztel, ha igen?

2021. nov. 9. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem volt messze, kb. egy 2 óra alatt fent vagyok Pesten.

Ez komoly kapcsolatnak indult, de nem lett belőle semmi. Akkor rossz volt, ma már azt gondolom, jobb ez így. Nem illettünk össze. Meg egyébként is, ő akkoriban szakított, szerintem csak arra használt fel, hogy az exén túl legyen.

2021. nov. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!