Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért így ismerkednek azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így ismerkednek azok a pasik, akik az átlagnál jobb külsővel rendelkeznek?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok külsőre helyes fickóval váltottam üzenetet, de amikor a beszélgetés elején elhangzik Tőlük "a küldj még képet" vagy Ő küld az alsó részéről képet kéretlenül, akkor az baromira illúzió romboló tud lenni és letiltom. Vajon mi motiválja őket, hogy így ismerkedjenek?

Olyan képem van kinn, ami egész alakos, az arcom is jól látható.... Szóval nem értem mit várnak ettől. Vagy az a legjobb, amikor egy nap beszélgetés után már jön a szex téma... Miért van az, hogy nekem ez nem jön be? Lehet velem a gond, de nem.

2021. nov. 9. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
10%
Mert megtehetik, a legtöbb nőnél ez bejön különben nem csinálnák.
2021. nov. 9. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
81%

Azért rendelkeznek "az átlagosnál jobb külsővel", mert amikor választani kell, hogy néznek egy értelmes filmet/olvasnak/alkotnak vagy a külsejükkel foglalkoznak, akkor a külsejükkel foglalkozást nem az esetek 30%-ában választják, mint egy belső értékekkel is rendelkező ember, hanem 80-90%-ban.

Ilyen emberektől mit vársz? Nyilván azért küld a f.száról képet, mert csak szexet akar.

Ez ugyanolyan, mint amikor a pasik meglepődnek, hogy a mindig fullos hajú, műkörmös, műpillás, edzett nők nem agytrösztök. Mégis mitől lennének géniuszok, amikor a szabadidejük szinte egészét okulás helyett a testük csinosítgatásával töltik?

Ha ilyen pasikra vágysz, akkor jobb lesz, ha felveszed a tempót.

2021. nov. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!