Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú már a legelején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú már a legelején túlságosan is szépeket ír, meg szíveket küld, az már több mint gyanús, és csak szexre hajt?

Figyelt kérdés

Rám írt egy fiú Tinderen, másnap már elhívott találkozni. Kb 2 órás volt a tali, csak beültünk meginni valamit. Élőben kissé másabb volt mint írásban, úgy mond picit flegma ami fura volt. A randin viszont folyamatosan bókolt hogy milyen szép vagyok meg mennyire motivált velem kapcsolatban, meg milyen szimpatikusnak talál. Viszont azt mondta, hogy kevés az ideje az iskola/munka miatt. Amikor elmondtam neki, hogy igazából nekem eddig csak komoly kapcsolataim voltak, olyat mondott, hogy ő nem az a típus aki csak szórakozna tehát ő is kapcsolatpárti. Amikor hazaértem este egyből írt, másnap is folyamatosan és megint elhívott talizni. Azt mondta nagyon szívesen megakarna ismerni, 🥰😍 ilyen szívecskés szmájlikat küldött sokszor. Rákérdezett megint a talira, megbeszéltük, de azelőtt egy nappal már nem is írt, írtam neki, nem reagált, pedig elérhető volt tehát ghostingolt.

Miért kell ezt csinálni és csak hülyíteni a másikat? Még azokat is normálisabbnak tartom akik korrektül megmondják, hogy mit akarnak és nem hülyítenek. Vagy így akart volna könnyebben ágyba vinni, ha csak hiteget?

2021. nov. 9. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy úgy tűnik hogy csak le akart veled feküdni,sajnálom, azért nem mindenki ilyen hidd el nekem.

23F

2021. nov. 9. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg akart fektetni, nem jött össze elég gyorsan, továbbállt. Kár analizálnod. Lépj tovább, majd találsz egy normális férfit.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Duma volt a részéről. Jajj nincs ideje..persze, de azért ismerkedni, randizni, írogatni van ideje.
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Nem minden esetben hajt csak a szexre. Ezt nem lehet általánosítani. Nálunk egy hét telt el a beszelgetés kezdete és a randi között, de a párom már akkor írta hogy nem is ismer de kezd már most belém szeretni. Az első randin lefeüdtünk, gondoltam itt akkor most vége is lesz mindennek, ezt jól elcsesztem. Azóta is együtt vagyunk, a kezemet is megkérte.
2021. nov. 9. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg igen, de ez nem zarja ki azt, hogy akar komolyan is gondolhatja. Erre valo a randi, hogy megismerd. Ha tobb jel utal arra, hogy amugy egyaltalan nem komolyak a szandekai, akkor pedig el kell bucsuzni tole. Igy mukodik, vagy igy kene mukodnie a kapcsolatepitesnek.
2021. nov. 9. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan vehető férfi a második nap chatelésnél nem adja elő a hősszerelmest, mert nem is ismer.

Ő mondta, amit hallani akartál egész addig amíg nem akadt a horogra valami naivabb lány, akinek elég első randin bemondani, hogy komolyat akar, (csakhát izé…), aztán már viheti is haza.

2021. nov. 9. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!