Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezeket a helyzeteket. Miért van ez?
Hát, ne haragudj, őszinte leszek. De én is mindig így 'pattintottam' le azt a fiút, aki nekem nem tetszett. Mivel jólnevelt és udvarias lány voltam mindig is, kedves és érdeklődő voltam a fiúval (akkor is, ha közben nem tetszett, de elhívott egy kávéra pld.), de mikor közelebbi kapcsolatot akart(ak), akkor én ezzel takaróztam, hogy bocsi, de előkerült egy korábbi fiú, aki már régóta tetszik, vagy valami hasonló szöveg. (És érdekes módon hálistennek sose bántódtak meg, mert elhitték).
Szóval ne áltasd magad, mert ha igazán tetszenél azoknak a lányoknak, akkor csak téged akarnának, és nem az ex-szel foglalkoznának... És kívánom, h mihamarabb megtaláld a neked való párt! :)
Olvastam a 00:23 válaszát...
És én még azt hittem ezzel csak féltékennyé akarnak tenni és mégjobban hajtottam!
Kicsit sem vagyok bosszús, ááá dehogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!