Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ELEGEM VAN. Abból hogy állandóan kikosaraznak a nők. Ma is egy. Pedig küzdöttem érte meg minden de hiába. Alapból jó ember vagyok de az ilyenektől bekattanok. Azt hiszm hogy már soha nem találok senkit. Valami tanács?
Én most jöttem haza, és a buszon láttam egy nagyon szép lányt aki engem nézett, én meg őt. Igaz, hogy csak miután leszálltam, akkor jutott eszembe, hogy talán maradni kellett volna és leülni mellé beszélgetni az egyébként üres buszon, de hát hiába, már késő volt.
És tudod miért jó ez? Mert én azzal a céllal szálltam fel arra a buszra, hogy hazavigyen, nem is gondoltam rá éppen hogy esetleg látok majd egy helyes lányt aki engem fog nézni. Ez véletlen, ami velem egyre gyakrabban esik meg, főleg, hogy én is szoktam nézelődni, nyitott szemmel járni. Más dolgod neked sincs, a lényeg, hogy ne görcsösen várj, hogy mikor lesz már barátnőd, hanem éld az életed, menj el néha ilyen-olyan programra, és biztos hogy találkozol majd lányokkal akikkel tudsz kapcsolatot kialakítani.
Ez közhely, de tényleg jön magától. Eleinte nehezen hittem benne, aztán egyre inkább azon kaptam magam, hogy szinte folyamatosan látok olyan lányokat, akiket helyesnek gondolok, és ha talán kicsit többször lépnék ez ügyben, már rég lenne barátnőm... Szóval ne izgulj emiatt, ha valaki visszautasít, majd lesz más, aki nem fog. Nem áll meg az élet. Egy kis ideig kellemetlen, hiszen Te tényleg mindent megtettél.
Sok sikert!
Én sem bánom annyira, hogy nem szólítottam meg a lányt, de így utólag belegondolva ritka, amikor így összejön minden. Gyakorlatilag a sofőrt leszámítva nem volt a buszon senki rajtunk kívül, nem is siettem, ő meg csak nézett...
Ennek ellenére csak egy jót mosolygok az egészen, hiszen élveztem, talán ezt hívják flörtnek, fogalmam sincs, nem értek ehhez. Másik lányt szemeltem ki, de csak látásból ismerem, ezért nem is tudom hogy egyáltalán lehet-e ebből valami. Vele is volt már szemezés néhányszor, de talán nem tévedek nagyot ha azt mondom, hogy ez nagyjából a semmivel egyenlő.
Sajnos elég nehéz ismeretlenhez odamenni (akár iskolában, akár máshol), és elkezdeni beszélgetni vele, egyáltalán megszólítani, főleg, hogy általában nem egyedül járnak a lányok.
Ne ezen izgulj haver, én is ugyan ebbe a cipőbe vok sajnos, lett volna esélyem többször is csajt összeszedni de én elcsesztem, nem figyeltem a dolgokra. Az most azt figyelhetem h akibe szerelmes vok mással van, ez van belekell törődni, de tudom h majd az enyém lesz! Tudod ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz!
Amúgy járj nyitott szemmel, ahogy az elöttem lévőek is írták, sokmindent észrevehetsz!
Fanni válasza:
Tényleg megérzik a nők ha valakit görcsösen akarja őket és akkor már nem lesz számukra izgalmas és inkább hagyják. Hagyd hogy a nők is egy kicsit "dolgozzanak" meg érted mert nem csak a csajoknál de a pasiknál is gáz a "könnyű préda". Kicsit lazíts és hidd el hogy lesz valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!