Hogyan szerezhetek barátokat ha nem vagyok olyan társasági ember és inkább csak otthon vagyok, nem látom értelmét amiért kimenjek, esetleg valami tanács?
kezdj el deszkáni, korizni, bmx-ezni... aztán már mikor kicsit jobban tudsz, menj el skateparkba, és kérj meg embereket hogy segítsenek... és csak akkor folytasd a dolgot, ha szereted csinálni... semmiképp se azért mert vagány vagy mert barátot akarsz szerezni... ha kipróbálod és tetszik, gyerünk skateparkba... nem fognak lenézni... egy deszkás sose néz le egy másikat, mivel ő is így kezdte... segíteni fognak, és előbb utóbb azt veszed észre hogy vele/velük tárgyalod meg az ügyes bajos dolgaidat... vagy akármi, amihez több ember kell, és nem kell hozzá internet... akármilyen sport... akármilyen többemberes tevékenység, amiben esetleg más emberek segítségét kérheted... ha jó sportot választasz, talán egy lány fog neked segíteni, és bimmbammbummm, azt veszed észre hogy szerelmesek vagytok :) ezért gondoltam deszkára vagy korira, mert azt lányok is űzik ;) de akármit is csinálsz, csak akkor csináld, ha szereted is csinálni...
17/F
El ne kezdj deszkázni meg bmx-ezni....
Magányos farkas vagy, nem szeretsz kimenni. Ismerkedj interneten, éjjel, chatszobákban. Szívesen ülsz éjjel a szobádban, nézve az estét, mert csöndes és üres, igaz? Ha elmész deszkázni, nem fogsz ilyennel találkozni. Barátod csak ugyan ilyen magányos farkas lesz.
Bizony, internet, ha magányos vagy. Én is jobb szeretek házon belül lenni. Myvipen klubokban én jól kijövök egy halom emberrel. :) Hasonló érdeklődési kör, zene, hobbi klubokban vagyunk.
Ott is lehetnek bunkók, na de hol nem? :/
Sajnos nem tudok tanácsot adni hogy hol is fogj bele. Csak beszélgess kötetlenül az emberekkel, ne azzal a céllal indulj hogy most barátokat szerzek. Egy mély elcsöndesítő éjszakai beszélgetés kell neked, ezt megtudod magadtól is találni.
5:11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!