Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Pár ebben jártas ember segíthe...

Pár ebben jártas ember segíthetne! Sűrgősen kéne egy egyszerű zeneszerkesztő progi!? Jó tanács? Többi odalent.

Figyelt kérdés
Egy olyan zeneszerkesztő program kéne, amivel különböző számokból tudok kivágni részleteket és több ilyen számot össze tudjak majd szerkeszteni.Nem ismerem ezeket a dolgokat, szóval megköszönöm a jó tanácsokat!
2010. ápr. 28. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Hali

Mixeléshez.: virtual dj esetleg atomix

Ha csak kivágni szeretnél részleteket, és nem ennyire bonyolultan akkor.:

[link]

2010. ápr. 28. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:

én a wavelabot használom több, mint 6 éve

konvertálni is tud

rengeteg formátumot ismer, és nagyon egyzerű, mégis profi dolgokat is lehet csinálni vele

kivágni meg beilleszteni egyszerűen kijelölés, ctrl+x; ctrl+v vel lehet

torrent:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 28. 21:38
 3/6 LASFASF ***** válasza:
Vágásra Sony SoundForge, szerintem... Ebben össze is tudod szerkeszteni, kis gyakorlás után.
2010. ápr. 29. 00:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Audacity a barátod, nagyon egyszerű használni, és teljesen ingyenes.
2010. ápr. 29. 09:15
 5/6 jamesbond ***** válasza:

Ha kezdő vagy, én is az Audacity szerkesztőt ajánlom. Kis gyakorlással hamar rájössz hogyan működik, annyira egyszerű.

Ha mégsem megy, írj privátot. Hangmérnök vagyok.

2010. ápr. 29. 15:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:) Sikerült megcsinálni a zenéket!
2010. ápr. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!