X box 360 tanács kéne?
ma 11:38
Ráér az 16 évesen is... 11 és 13 között nem sok van.
Utolsó!
Köszi neked is, ennek utána nézek.
A többiek meg minek írtak?
Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy kis srác 12 éves szülinapjára szeretne egy ilyet.
én a Slim-et ajánlom. November óta van meg, használom bőven, jó a hűtése bírja ám sokáig, nameg halk
de persze ha tört játékokat akarsz akkor elite, slim-et nagyon drága flashelni, de ha kell multi, akkor én azt mondom, slim
Kérdező:egyébként egy kérdés:eredeti játékokkal akartok neten játszani,vagy letöltöttekkel csak otthon?
ha az előbbi,akkor vegyetek slimet,ha az utóbbi,akkor csak használtat tudtok,ugyanis fél éve kivonták a gyártásból a fat xboxokat,így csak slimeket tudtok venni.Ha nagyon érdekel,tudok neked szerezni 1hónapos xboxot,melyet feltörhettek,így tudtok vele otthonra letöltött játékokkal játszani,de interneten többszemélyes játékokat nem tudtok majd játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!