Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem méltatnak figyelemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem méltatnak figyelemre a szép nők?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy adonisz, de csúnya sem vagyok. Általában a Madison Beer külsejű nőkre írok rá közösségi oldalakon, de még csak meg sem nézik az üzenetemet. Ha élőben próbálkozom, nyersen leráznak. Az átlagos külsejű lányok sokkal kedvesebbek és beszélgetnek velem. Mit képzelnek magukról a szép nők? Egy esélyt szerintem mindenki megérdemelne..

2021. nov. 5. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
#10 nőkből is sok ám a lúzer, ha emiatt azok h ráirnak egy férfira ilyen céllal. Az egyik ilyen lúzerrel pont együtt is vagyok, durva.
2021. nov. 5. 16:42
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Kamuuuuu
2021. nov. 5. 16:51
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
11-es Szíved joga, az nők többségét nem mozgatja meg, hogy ráélveznek a képére.
2021. nov. 5. 16:54
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

"Miért nem méltatnak figyelemre a szép nők? Egy esélyt szerintem mindenki megérdemelne."

Az ok ugyanaz, mint amiért te sem adsz esélyt az átlagos vagy szerinted csúnya nőknek. Nincs értelme, ha valami nem fog meg a másikban, megette a fene, kár eröltetni.

2021. nov. 5. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy kamu a kérdés, de hátha valakinek hasznos lesz.

Megnéztem ezt a lányt, nem tudtam ki ez.

Az a helyzet, hogy az ilyen szép lányok az életben is annyi megkeresést kapnak, hogy a netes ráirkálásokat egyszerűen figyelmen kívül hagyják.

Húgom igazi feltűnő szépség. Sajnos csak az apukánk közös, ő meg az anyukájára hasonlít, szóval csak ő a szép.

Múltkor mutatta a telefonjában, hogy több száz ismerősnek jelölése van vadidegenektől a Facebookon, de azokat meg se nézi, legfeljebb csak időnként, hogy jelölte e valaki olyan, akit tényleg ismer.

2021. nov. 5. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

15: mondjuk ez csak azoknal lehet, akiknek publikus a profilja es aktívak facebookon, latjak oket itt-ott. pont a multkor beszelgettunk errol a bartanommel, aki szinten egy nagyon dekorativ csaj, de mindene privatra van allitva (mint minden intelligens embernek) es a profilkepe is egy ‘egyszeru’ kep, se pozolas, se pucsitas, se teljes alak nincs rajta. az ilyen noket nem

talaljak be, hiaba szepek ok is, a tobbszaz levelhez az kell, h az illeto feltuno legyen, kihivo es aktivan posztoljon, kommengeljen stb, a profilja pedig mindenki szamara lathato kell, h legyen.

2021. nov. 5. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Húgom pont ilyen. 20 éves.
2021. nov. 5. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit tanácsolnál egy átlagos külsejű lánynak, aki azt sérelmezi, hogy nem ismerkednek vele az olyan férfiak, akik hasonlítanak Jason Momoára, Ryan Reynoldsra vagy Chris Hemsworthre?
2021. nov. 5. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Senkinek nem kell “esélyt adni” olyannak, akit nem tart vonzónak, vagy nem kedvel. Te mit képzelsz, milyen jogon sérelmezel ilyet? Ennyi erővel miért nem adsz esélyt egy meleg srácnak?
2021. nov. 5. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
Haha :)
2021. nov. 5. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!