Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem méltatnak figyelemre a szép nők?

"Miért nem méltatnak figyelemre a szép nők? Egy esélyt szerintem mindenki megérdemelne."
Az ok ugyanaz, mint amiért te sem adsz esélyt az átlagos vagy szerinted csúnya nőknek. Nincs értelme, ha valami nem fog meg a másikban, megette a fene, kár eröltetni.

Oké, hogy kamu a kérdés, de hátha valakinek hasznos lesz.
Megnéztem ezt a lányt, nem tudtam ki ez.
Az a helyzet, hogy az ilyen szép lányok az életben is annyi megkeresést kapnak, hogy a netes ráirkálásokat egyszerűen figyelmen kívül hagyják.
Húgom igazi feltűnő szépség. Sajnos csak az apukánk közös, ő meg az anyukájára hasonlít, szóval csak ő a szép.
Múltkor mutatta a telefonjában, hogy több száz ismerősnek jelölése van vadidegenektől a Facebookon, de azokat meg se nézi, legfeljebb csak időnként, hogy jelölte e valaki olyan, akit tényleg ismer.

15: mondjuk ez csak azoknal lehet, akiknek publikus a profilja es aktívak facebookon, latjak oket itt-ott. pont a multkor beszelgettunk errol a bartanommel, aki szinten egy nagyon dekorativ csaj, de mindene privatra van allitva (mint minden intelligens embernek) es a profilkepe is egy ‘egyszeru’ kep, se pozolas, se pucsitas, se teljes alak nincs rajta. az ilyen noket nem
talaljak be, hiaba szepek ok is, a tobbszaz levelhez az kell, h az illeto feltuno legyen, kihivo es aktivan posztoljon, kommengeljen stb, a profilja pedig mindenki szamara lathato kell, h legyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!