Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem méltatnak figyelemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem méltatnak figyelemre a szép nők?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy adonisz, de csúnya sem vagyok. Általában a Madison Beer külsejű nőkre írok rá közösségi oldalakon, de még csak meg sem nézik az üzenetemet. Ha élőben próbálkozom, nyersen leráznak. Az átlagos külsejű lányok sokkal kedvesebbek és beszélgetnek velem. Mit képzelnek magukról a szép nők? Egy esélyt szerintem mindenki megérdemelne..

2021. nov. 5. 16:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Inkább te mit képzelsz magadról.
2021. nov. 5. 16:15
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Keresgélj az átlagos külsejűek között.
2021. nov. 5. 16:19
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

95% eséllyel kamu kérdés, de amúgy:

"még csak meg sem nézik az üzenetemet" - a face pl. eldugja egy mappába az ilyesmi leveleket, én se szoktam észrevenni, akkor se ha nincs gondom a küldőjével. Egyszerűen nem is tudom, hogy levelet írt nekem.

2021. nov. 5. 16:25
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha átlagos külsejű vagy, miért nem az átlagos külsejűek közül keresgélsz?
2021. nov. 5. 16:29
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Mert ha megkaphatja adoniszt is, miert kezdjen veled?
2021. nov. 5. 16:33
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell senkinek semmilyen esélyt adnia ha nem érzi úgy. Pont.
2021. nov. 5. 16:35
 7/22 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen érzés lehet átlagos nőnek lenni mikor megvan győződve h neki csakis a legeslegjobb jár aztán mikor elvan hajtva megsértődik :D
2021. nov. 5. 16:40
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
trollocska..🥱
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Troll.
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert csak a lúzerek írnak rá ismeretlen emberekre párkeresési célból közösségi oldalon! A szép nők a való életben is 100 lehetőséget kapnak, nem kell az 1000 üzenetre válaszolni, és érdektelen emberekre 1mp-et sem pazarolni.
2021. nov. 5. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!