Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 6 millió forintból szép lehetnél, áldoznál rá ennyit átlag keresettel?
Igen. És nem röstellem kifizetni bármikor a pénzt arra, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
Ilyen alapon a terembérletet is ezért fizetem.
Ha szükségem lesz rá, a fogimplantátummal sem fogok spórolni
Nyilván van, amire nem adnék ki pénzt, például a zsírleszívás és van, amit először magam próbálnék rendbetenni, például a bőrminőségem.
De nem járkálnék karvaly orral életem végéig például. Nem fogom az arcomon megereszkedett bőrt sem nézegetni és beletörődni, hogy nem lehet emberi arcom faceliftinggel.
Vannak dolgok, amiken túl sok nem múlik az ilyen hialuronos arcszobrászkodást is hülyeségnek tartom. De a tartós megoldásokra befizettem és be is fogok fizetni, ha nem bírom elfogadni azt, amit látok magamon és tudom, hogy amit a beavatkozás után látni fogok, az nagyon fog tetszeni.
Meddig lehetnék szép? Mondjuk 20 év mire kinyögöm a szépséghitelemet (haha) és kezdhetem újra mert napról napra "romlik" az ember állaga, na de a belseje meg gazdagszik, ha nem ilyen ostobaságokra költi a pénzt.
6 millióból körbeutaznám a Földet inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!