Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 6 millió forintból szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 6 millió forintból szép lehetnél, áldoznál rá ennyit átlag keresettel?

Figyelt kérdés
Plasztika is van benne...
2021. okt. 10. 08:14
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
76%
Nem, 6millàból befektetnék, most sem vagyok csúnya 😅😂
2021. okt. 10. 08:15
 2/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem is kérdés
2021. okt. 10. 08:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. okt. 10. 08:40
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Szep lehetnél, marmint ki szemeben? Tudod a szepseg relativ....
2021. okt. 10. 08:43
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Igen. És nem röstellem kifizetni bármikor a pénzt arra, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Ilyen alapon a terembérletet is ezért fizetem.

Ha szükségem lesz rá, a fogimplantátummal sem fogok spórolni

Nyilván van, amire nem adnék ki pénzt, például a zsírleszívás és van, amit először magam próbálnék rendbetenni, például a bőrminőségem.

De nem járkálnék karvaly orral életem végéig például. Nem fogom az arcomon megereszkedett bőrt sem nézegetni és beletörődni, hogy nem lehet emberi arcom faceliftinggel.

Vannak dolgok, amiken túl sok nem múlik az ilyen hialuronos arcszobrászkodást is hülyeségnek tartom. De a tartós megoldásokra befizettem és be is fogok fizetni, ha nem bírom elfogadni azt, amit látok magamon és tudom, hogy amit a beavatkozás után látni fogok, az nagyon fog tetszeni.

2021. okt. 10. 08:46
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Esetemben sajnos biztosan nem lenne elég a 6 millió, de ha elég lenne, akkor nem kérdés! Akárki akármit mond, a kinézet rengeteget számít, különösen egy nő számára, akinek nincs nagyobb csapás a rondaságnál. Ha engem ennyiből helyre lehetett volna hozni, nem teltek volna el a 20-as éveim, a fiatalságom baszatlan apácaként.
2021. okt. 10. 08:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. okt. 10. 08:56
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Átlag keresetem van, nem költenék erre 6 millió forintot. Ha nagyon sok pénzem lenne, lehet, hogy csinosíttatnék az orromon, de ennyi. A szépség nem minden, nagyon túl van értékelve. Ha egy nőnek ez a legnagyobb értéke, az a szememben elég sovány, ha pedig átlag fizuból költ rá ennyit, akkor meg egy hülye.
2021. okt. 10. 08:57
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
Igen.
2021. okt. 10. 09:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Meddig lehetnék szép? Mondjuk 20 év mire kinyögöm a szépséghitelemet (haha) és kezdhetem újra mert napról napra "romlik" az ember állaga, na de a belseje meg gazdagszik, ha nem ilyen ostobaságokra költi a pénzt.

6 millióból körbeutaznám a Földet inkább.

2021. okt. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!