Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom, hogy nem szép ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem szép ilyen miatt szólni, de szúrja a szemem. Szólhatok miatta a lánynak?

Figyelt kérdés

Randizok egy lánnyal, belsőre és külsőre is megfogott, de egy apró dolgot nem tudok figyelmen kívül hagyni: bajusz és szemöldök.

Az első randin azt hittem, hogy biztos csak figyelmetlen volt, sietett és ezért nem szedte ki. De már 1 hónapja találkozgazunk (6 randink volt már, az utóbbi kettőn csók is), és egyszer se szedte ki.

Nem vagyok mindenbe belekötő típus, de sötétbarna hajú a lány, nagyon fehér bőrrel, és a szőr így elég szembetűnő. 1-2 szál nyilván nem zavarna, de neki kicsit több van.

Nem tűnik igénytelennek, mindig szép a haja, illatos, szépek a fogai, tiszta ruhája van, a körmei is ápoltak.

Engem nem zavar, ha egy nő nem borotválja a hónalját/lábát/egyéb részeket, ha ápolt, viszont az arcon azt a kevés szőrt nem lenne nagy dolog kiszedni, nem? Nem a szemöldök vastagságára gondolok, hanem a kettő közötti részre. És a bajuszra.

Nekem kicsit szúrja a szemem, de nem tudom, hogy szóljak-e neki és ha igen, akkor hogy mondjam el, hogy ne legyen bántó. Férfi létemre én is kiszedek pár zavaró szőrszálat az arcomról, nem nagy dolog.

Nem tűnik érzékeny lánynak, de nem szeretném megbántani.

Mit javasoltok?

2021. nov. 4. 21:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Simán lehet nem bunkóan! "Bocs, hogy késtem, egy bazi nagy szőrt kellett kivágnom az orromból. Egyébként nem vagyok ilyen szőrtelenítés mániás, mint ahogy látod rajtam, de az arcon eléggé zavar mindenféle szőr. Te mit gondolsz erről?"

Egyébként megmondani nem lehet, hogy mit csináljon, azt mondhatod, hogy zavar, de ez is elég kamuszagú, ha meg tudtad csókolni bajuszosan.. Engem zavart az exem szemölcse, nem tudtam megölelni a nyakát, mert mindig hozzámért és a hideg kirázott, borsónyi volt. Csak esztétikailag zavarhat, az meg belefér neked, ha képes voltál így megcsókolni.

2021. nov. 4. 22:11
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt semmiképp ne csináld, amit a 6. meg a 8.as idióták írtak, mert valószínű letilt téged, amint hazaér, aztán soha többet nem látod se őt, se a bajszát.
2021. nov. 4. 22:15
 13/25 anonim ***** válasza:
19%

Nye brovember

Mond meg vagy a bajusz vagy te!😆

2021. nov. 4. 22:22
 14/25 anonim ***** válasza:
11%

12-Ha emiatt tiltja, akkor örüljön neki, hogy nem kell a bajszos Mariskával szenvedni.

Később a kapcsolatban még durvább lesz, ha már randira is így megy el.

2021. nov. 4. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Miért egyértelmű, hogy randin mindenki előadja magát?
2021. nov. 4. 22:33
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Ird meg neki hogy nagyon tetszett a randi csak ugy gondolod h valamit el kell mondj. Nem tudtad nem eszre venni a bajszot meg a szemoldokot, nem bantasbol, de hallottd hogy a cirkuszba most keresnek szakallas not, karrier szempontbol megfonolhatna.
2021. nov. 4. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:
29%

Nem csak a szemed fogja szúrni màr a sokadik randi utàn 😆😆

🤢

😆

2021. nov. 4. 22:35
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha igazán megfogott volna érzelmileg akkor szinte észre sem vennéd, szóval kb. csak úgy "átlagosan" tetszik, de érzelmekről még elég korai beszélni.

Ha ennyire gyenge lábakon áll a történet nem biztos életetek végéig tart. Ezzel együtt NE most szólj neki hanem miután már "rendesen" együtt jártok. S akkor is nagyon óvatosan, körültekintően, fokozatosan felvezetve a storyt.

2021. nov. 5. 01:25
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

XXI. szazadi noi divat.... Honaljkutya es sportbajusz :)

37F incel

2021. nov. 5. 05:46
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Az a lényeg, hogy őszinte legyél, elmondd magadról is, hogy te is szoktad, mert magadon sem bírod a szálakat, és mégjobb, ha úgy kezded, hogy beégeted magad, hogy ne érezze annyira kínosnak. És kiemelheted, hogy a másik irányzat nem az ápolatlan, hanem a "természetesség híve" e.
2021. nov. 5. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!