Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, már volt 3 kapcsolatom, meg néhány randizgatás/próbálkozás. A vége mindig az lett, hogy csúnyán ejtve lettem. A legutolsó kapcsolatom 9 hónapig tartott. Nagyon szerelmes voltam a srácba már előtte évekig és mindent beletettem, mégis úgy kezelt, mint egy rongyot. Nehezen, de szakítottam vele. Most ismerkedek valakivel, aki a tenyerén hordoz, mindent megad nekem amire vágytam. Nagyon szeretek vele lenni, de folyamatosan bennem van az érzés, hogy ő is le fog lépni, vagy egyszer csak megváltozik és nem fogom èrdekelni többet. És emiatt folyamatosan behúzom a féket, amikor közeledni próbál meg a jövőről beszél. Pedig tényleg vágyok rá, mit csináljak, hogy ne féljek?2021. szept. 19. 18:52
1/6 anonim válasza:
Tudatosítsd magadban, hogy egyszer összejön, és ha most hülyén viselkedsz, akkor lehet, hogy pont ezzel szúrod el azt, ami akár jól is elsülhetne. Nem tudod megakadályozni, ha végül el akar majd menni. De azt meg tudod akadályozni, hogy te magad tedd tönkre az esélyt a jó kapcsolatra. Van egy mondás, ami nekem tetszik: ha gödörbe kerültél akkor az első teendőd, hogy hagyd abba az ásást! Te most épp ásol, félelemből, de aláásod az esélyed a boldogságra.
2/6 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
Van ilyen, hogy szerelmi bombázás, és valóban múlékony dolog.
Szerintem a barátaival beszélj, hogy nekik is így beszél-e rólad, ahogy veled bánik.
Majd 1 év múlva írd meg, mi lett!
3/6 anonim válasza:
Feltételezel lány vagy. Ez esetben azt javaslom, hogy próbáld meg nem behúzni a féket. Én is próbálok jelenleg a tenyeremen hordozni egy lányt, de annyiszor húzza be a féket akarva/akaratlanul, hogy már lassan én fogom
4/6 Noren1989 válasza:
Kellemes a tàrsasàga? Van reàlis oka, h rà vetíted ki a félelmeid?
A 3kapcsolatodban hogy sikerült ennyire rosszul vàlasztanod?
5/6 anonim válasza:
Magyarországon minden túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
6/6 anonim válasza:
Csak egy tanács (tapsztalat): A "túl szép, hogy igaz legyen" kb. 50 százalékban azt jelenti, nárci a pasi.
Ha nem, és a másik 50 százalékba tartozik, akkor mákod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!