Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy nő arca legyen inkább szép vagy a teste?
Ennek a kérdésnek mi értelme van úgy őszintén?
Nőként sajnálom, hogy egyes nőtársaim értelmi szintje a béka s..gge alatt van.
A testen lehet változtatni, formásítani, fogyni, izmosodni. Az arcot csak plasztika tudja drasztikusan megváltoztatni. Ha az ember rettentően elhízott, és lefogy, akkor is változik az arcforma.
Az az értelme hogy a környezetemben többen mondták, hogy inkább a teste legyen jó és az arca csúnya és kíváncsi vagyok több FÉRFI véleményére.
Nem hinném, hogy ez miatt az “értelmi szintem a béka segge” alatt van... Ha már így belém tudtál kötni és elítélni engem egy ártalmatlan kérdés alapján, akkor kinek is van az értelmi szintje a béka segge alatt? Főleg ha egy olyan kérdésre válaszolsz, ami a férfiaknak szól?
Ha az arca nem szép, azzal nem lehet mit kezdeni. Ha nem ad a testére, az meg a belsőjéről is elárul ezt-azt. Például, hogy igénytelen és /vagy nincs önkritikája.
Sajnos sok ember előnyben lenne az adottságaival (szép arc, arányos alkat), de mivel beleszarik, pont, hogy hátrébbról indul, mint az, akinek a hozott anyaga rosszabb, ezért kemény munkával igyekszik kompenzálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!