Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy azért nem kezdeményeznek egy nőnél, mert azt hiszik a férfiak, hogy annyira szép, hogy biztosan barátja van?
Nem hiszem. Nagyon jóképű pasik biztos mernek kezdeményezni nagyon szép nőknél is.
Ronda csajokat szoktak ezzel hitegetni, mint amilyen én is vagyok. Ja meg persze hogy megközelíthetetlennek és hercegnősnek tűnök :'D
Vagy van olyan, hogy egy férfinak annyira nincs önbizalma, hogy minden hülye kifogással elkerüli, hogy próbálkozzon.
Egyszer fültanúja lettem, ahogy két srác rólam beszélt. Hallottam, hogy - Jajj, de szép! Jajj, ha ilyen barátnőm lehetne! Stb. Semmilyen barátom nem volt akkor éppen.
Ezt mindenki tudja semmi újdonság nincs ebben.
Ez sűrűn előfordul.
De még sűrűbben az, hogy ennek tuti hatalmasak az igényei.
Ez nem csak pár éve van így....
Ugyanakkor egy természetes jelenség.
Kevesen vannak úgy, hogy ez is csak egy ember, csak a fényezés más és a karosszéria. Ugyanúgy ő is üzemanyaggal megy és karbantartást igényel mint mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!