Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy azért nem kezdeményeznek egy nőnél, mert azt hiszik a férfiak, hogy annyira szép, hogy biztosan barátja van?

Figyelt kérdés
Vajon sok olyan szép egyedülálló nő van,akinél azért nem kezdeményeznek a férfiak,mert azt gondolják,hogy felesleges kezdeményezni,mert egy ilyen szép nőnek biztosan van pasija?
2018. okt. 21. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Nagyon jóképű pasik biztos mernek kezdeményezni nagyon szép nőknél is.

Ronda csajokat szoktak ezzel hitegetni, mint amilyen én is vagyok. Ja meg persze hogy megközelíthetetlennek és hercegnősnek tűnök :'D

2018. okt. 21. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Katasztrófacunami vagy ha rondának nevezed magad. Semmi önbizalom... Mellesleg nincs ronda nő!
2018. okt. 21. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, legalább is én ha látok egy szép lányt nem valószínű hogy kezdeményeznék nála mert szinte biztos hogy van barátja (régebben próbálkoztam szép lányoknál és mindig ez volt), azoknál a lányoknál meg akik nekem nem tetszenek azért nem kezdeményezek mert nem jönnek be, szóval inkább maradok egyedül :) 18/f
2018. okt. 21. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor elofordul. Ha jobban utana olvasol a temanak rajossz. Sokszor ezert van hogy a nagyon nagyon jo nokre ( modellekre is ) csak azok mozdulnak ra akik amugy mindenkire ramozdulnak. Ezert is altalaban taplo a pasijuk a nagyon jo noknek.
2018. okt. 21. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butasag. Szerintem a ferfiak tobbsegere nem jellemzo ez az onsorsronto elore eldontottem, hogy nincs esely hozzaallas, hanem ha tetszik nekik valaki probalkoznak, aztan majd a lany ugyis megmondja, ha targytalan.
2018. okt. 21. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Vagy van olyan, hogy egy férfinak annyira nincs önbizalma, hogy minden hülye kifogással elkerüli, hogy próbálkozzon.

Egyszer fültanúja lettem, ahogy két srác rólam beszélt. Hallottam, hogy - Jajj, de szép! Jajj, ha ilyen barátnőm lehetne! Stb. Semmilyen barátom nem volt akkor éppen.

2018. okt. 22. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt mindenki tudja semmi újdonság nincs ebben.

Ez sűrűn előfordul.

De még sűrűbben az, hogy ennek tuti hatalmasak az igényei.

Ez nem csak pár éve van így....

Ugyanakkor egy természetes jelenség.

Kevesen vannak úgy, hogy ez is csak egy ember, csak a fényezés más és a karosszéria. Ugyanúgy ő is üzemanyaggal megy és karbantartást igényel mint mindenki más.

2018. okt. 22. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!