Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Iszonyú kellemetlen. A srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyú kellemetlen. A srác akivel randizom először vitt fel magához és...utál a kutyája?

Figyelt kérdés

Imádjuk az állatokat, nekem világéletemben volt kutyám is és cicám is egyszerre az egyéb kisállatok mellett. Párom pedig nagyon kutyás, és sokat beszélgettünk erről. Mondta, hogy a lány németjuhász kutyája mindig megérezte, ha rossz ember ment hozzájuk, és azokat ugatta, és nem szerette.

Eljött az ido, hogy eloszor elvitt a lakásába, és a kutyus ahogy meglátott teljesen kikelt magábol, ugatott, morgott...látványosan utálta, hogy a párom kozelében vagyok. És most nagyon félek attól, hogy a srác mit fog gondolni? Van az a mondás, hogy " Ha a kutyád nem szereti, akkor nem ő az igazi" Na és errol is beszélgettunk már... Lehet, hogy gyerekes, de félek, hogy emiatt nem akar majd többet velem találkozni.

Nem tudok mire gondolni, pedig mindig jól kijöttem eddig az állatokkal. Azt tudom, hogy a lány kutya imádja páromat... gyakorlatilag "szerelmes" belé...Nem lehetséges, hogy féltékeny rám? Mit tegyek, hogy megszeressen, és ne kezdjen orult ugatásba ha csak meglát? :( Teljesen el vagyok keseredve

2021. nov. 4. 11:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Vigyél neki valami finom kutyakaját.
2021. nov. 4. 11:53
 12/26 anonim ***** válasza:
28%
az enyém csak lepisálna ..
2021. nov. 4. 13:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Akkor rendben kedves utolsó. Köszi a konstruktív hozzászólásodat.
2021. nov. 4. 13:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A mi kutyánk rosszul szocializált volt. Az én férjemet se szerette kezdetben. Hónapokba telt, mire ugatás nélkül megengedte, hogy anyukáméknál ebédeljen, de a nappaliba nem mehetett be. Aztán egy nap megenyhült, onnantól imádták egymást. Türelem kell hozzá. A férjem nem szólt soha hozzá, nem vett róla tudomást, így végül rájött a kutyánk, hogy nincs értelme ugatni.
2021. nov. 4. 14:11
 15/26 anonim ***** válasza:
22%
A kutya borzasztóan neveletlen, nincs tisztában a hierarchiával. A pasi hívjon kiképzőt, és foglalkozzon méltó módon egy MUNKAKUTYÁVAL.
2021. nov. 4. 14:23
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

Am vicces a kommenteket olvasva belegondolni h hány olyan nő van aki ugyanigy viselkedik ha a párjához hozzászól egy másik nő 🤔

Neveletlen kutyák, vinni kell kiképzésre őket 😆😆😆

2021. nov. 4. 15:37
 17/26 A kérdező kommentje:
Am vicces a kommenteket olvasva belegondolni h hány olyan férfi van aki ugyanigy "neveletlen kutyának" hivja a barátnojét egy névtelen fórumon.
2021. nov. 4. 15:40
 18/26 anonim ***** válasza:
41%
Senki nem hivta annak :D
2021. nov. 4. 15:45
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

Csajjal első randi:

"Persze, próbálkozhatsz finom falatokkal, elviheted sétálni, játszhatsz vele, de nincs garancia. Ha erős az ellenállása az állatnak, nem fogod tudni rávenni, hogy szeressen."

Retard barátnő:

"Irigység, féltékenység, birtoklás... Igazából ez mind egy rosszul szocializált állat jele.

Ha nem tűnik fel a srácnak, hogy az állat túl birtokló, rosszul szocializált, ne adj isten, szeparációs szorongása van (ami ilyen erős és indokolatlan védelmezés esetén könnyen előfordulhat), nem tudod felvilágosítani, se meggyőzni, ha ő ebbe jeleket akar látni."

Anyós be like:

"A férjem nem szólt soha hozzá, nem vett róla tudomást, így végül rájött a kutyánk, hogy nincs értelme ugatni."

😆😆😆😆

2021. nov. 4. 15:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem nosteny macskaja gyulolt, olyan feltekeny volt. Egy ev mulva imadni kezdett, szinte kinosan jobban, mint a parom. En 12 evig voltam a gazdija, es a halala jobban megviselt, mint barkie. De honapokig szemetkedett. Vegul is ertheto.
2021. nov. 4. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!