Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném elhívni randizni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném elhívni randizni a főnökömet, ti hová hívnátok?

Figyelt kérdés
A mozi nem jó, mert ott nem tudunk beszélgetni, a sétához szerintem hideg van. Egy kávé uncsi. Milyen programon érzik jól magukat a 41-42 évesek? Köszi előre is! Nő (25)

2021. okt. 31. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Hagyjátok már! Ha akar hadd kezdeményezzen, 21. század!

Gondolom van annyi esze, hogy kockaztatja az állását, de hisze abban, hogy azt tegye az ember, ami boldoggá teszi, mert ha utána bánni fogja, hogy nem tette, az rosszabb.

2021. okt. 31. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem vagy nő, és trollkodsz!

Amennyiben tévedek, akkor egyszerűen csak buta vagy, és készülj fel, hogy nagyon fog fájni, lelkileg, és egzisztenciálisan is.

Hívd el pizzázni.

2021. okt. 31. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a kávézással? Első randinak tökéletes.
2021. okt. 31. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Irigyellek.mikor én 25 voltam, mindenféle 40es fazont elutasítottam akármilyen cegtulajdonos vagy híres ember volt, pedig volt próbálkozó bőven. De valahogy nem vonzódtam az öregebbekhez, akármilyen jó pasinak számított. Biztos nem itt tartanék az életben, ha 20 évesen le bírok feküdni idős gazdag hapsikkal, szóval hajrá. Szerintem ne hívd el, csak tedd ki a melled, hajolj be, csábítgasd egy jól irányzott mosollyal hogy ő teperjen érted. Különben semmi előnyét nem fogod annak látni hogy gazdag főnökkel hemperegsz, márpedig ez a vonzó bennük akár elismered akár nem.
2021. okt. 31. 15:50
 15/16 A kérdező kommentje:

14, nem, nem az a vonzó. Persze mindenkit egy kalap alá kell venni...

A normális válaszolóknak köszönöm!

2021. okt. 31. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hétvégét Balcsin töltöm, nincs kedved szimbatin ott kávézni?"

Távol a város, nincs ismerős....

2021. okt. 31. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!