Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak!!!! Mi lehetett a gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!!!! Mi lehetett a gond?

Figyelt kérdés

Új kapcsolat egy 60-as férfivel, iszonyatos erôs szexuális vágy mindkettônk részérôl, de csókon kívül még nem történik semmi, a 4. alkalommal viszont volt alkalmunk eljutni addig, hogy lekerült rólam a melltartó, és ekkor éreztem, h picit alábbhagy a vágya, amit a fáradtsàgra fogott. Nem mentünk eleve tovàbb, mert nekem megvolt.

Elég kicsi a mellem, ez lehetett a gond???

Viszont nagyon jó testem és szép arcom van, ezt sokszor dicsérte is.

Tervben van egy következô randi jövô héten, de azóta alig keres, pár érdektelen mondatot váltunk.

Kiábrándult belôlem?

Nem tudok másra gondolni, ennél a pontnál éreztem, h más lett.

Utána mèg sms-ben is kérdeztem, csalódott-e vmiben velem kapcsolatban, de akkor is csak a kimerültségre fogta.

(Több, mint 20 évvel vagyok nála fiatalabb. Mindketten elvàltunk, ès nem feltètlen komoly kapcsolat cèljàbòl vàgtunk bele…)

Segítsetek, kèrlek!

Hagyjam, ne keressem többet?

2021. okt. 31. 00:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%

Nőként válaszolok,

hát ha push-up melltartóval felturbóztad, lehet csalódás érte hirtelen.

2021. okt. 31. 00:45
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, ha nem használtál push-upot és nincs semmilyen rendelleneséged akkor lehet csak te beszéled be magadnak. A férfiak mindig lechekkolnak ruhában és tudják mire fognak számítani. Ne rágódj ezen, hagyd ,hogy ő keressen, ha nem fog akkor meg nem veszítettél semmit se. Emiatt ne menjen le az önbizalmad kérlek, nincs semmi gond a melleiddel. Puszi.
2021. okt. 31. 01:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi #2, aranyos vagy!

Sosem hordok push up-ot!

Èn szeretem, h kicsi a mellem, de ez részletkérdès. :)

Akkor sem értem, mitôl ábrándult ki egyik pillanatról a másikra.

Addig minden mûködött köztünk.

2021. okt. 31. 01:16
 4/16 anonim ***** válasza:
16%

Azt nemtom mi lehetett a gond. Lehet az o szerszamaval volt baj.

De ettol meg a kis mell az nem mell.

2021. okt. 31. 01:23
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
#4 Akkor mi? Sípcsont? :D
2021. okt. 31. 01:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ez érdekes. ha egy 60-as férfinek összejön a szex egy nála több mint húsz évvel fiatalabb nővel, akkor lehetnek bármilyen mellei, a menyországban fogja magát érezni. ha fiatalabbról lenne szó, talán én is azt gondolnám, hogy valami nem tetszett neki rajtad. így viszont előbb tippelnék olyasmire, hogy a saját férfiműködésében fedezett fel hiányosságokat.
2021. okt. 31. 01:28
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Kicsi és szép melled van vagy kicsi és csúnya? Én találkoztam már olyan csúnya mellel, hogy minden kedvem elment a csajtól (mondjuk amúgy se volt igazán sok).

A másik lehetőség a potenciaprobléma, a harmadik, hogy van valakije, és a döntő pillanatban rájött, hogy nem akarja megcsalni.

2021. okt. 31. 02:17
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

Már nem áll fel neki. Keress fiatalabbat.

47/N

2021. okt. 31. 07:51
 9/16 A kérdező kommentje:

:D köszi, h írtatok

Teljesen rendben vannak amúgy, csak kicsik. Ez van.

Haaaat, egyelőre nehéz lenne most mást keresnem, nagyon vágyom Rá!!!

Még szex nélkül is kellene…

Csak én is Neki…

2021. okt. 31. 12:17
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Nála lehet valami gond. Azt ruhán keresztül is fel lehet mérni, hogy nagyságrendileg mekkora cicikkel fog szembesülni.

Nekem még mellméret miatt sosem lankadt a kedvem.

51F

2021. okt. 31. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!