Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem el randizni a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem el randizni a lányt?

Figyelt kérdés

6 évig párkapcsolatban voltam, aztán pedig szakítottunk az előző párommal, utána egy ideig csak a "sebeim" nyalogattam, és megmondom őszintén eléggé elszoktam a randizástól.

Arra gondoltam, hogy így első alkalommal elmennénk sétálni a közeli tóhoz (kocsival közel van a városhoz), majd előtte/utána beülnénk egy kávézóba kávézni, majd pedig visszamennénk a városba.

De eléggé sablonosnak és unalmasnak tűnik nekem ez így elsőre. Ötletek? :D

2021. okt. 30. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre mindenképpen olyan helyre menjetek ahol lehet beszélgetni. Teázó, kávézó. Legyen olcsó és egyszerű, és könnyen ott hagyható. Később ha látszik hogy érdeklitek egymást akkor szervezzetek valami érdekesebb programot, színház, mozi, pesten voltak ilyen szabaduló szobák esetleg barátokkal, beltéri koncert, kirándulás egy adott útvonalon megállva ebédre egy vendégházban ilyesmi.
2021. okt. 30. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Első alkalommal ki nem mennék természetve, pláne tóhoz sétálnu idegennel. Csakis nyilvànos helyen.
2021. okt. 30. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Mert második alkalommal már semmi rossz nem történhet? :D
2021. okt. 30. 16:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen eldugott tó, hanem konkrétan a Velencei :D
2021. okt. 30. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már a kocsidba be mer szállni, akkor oda viszed, ahova akarod :D de én maradnék a városba és ott kv-znék az első randin (főleg ha még nem is láttad irl).
2021. okt. 30. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahová a randit beszélitek meg ott sétálgassatok elsőre jó idő esetén parkba, rossz idő esetén szintén ott, ha van valami egyszerű hely kávézó, teázó, üljetek be.

Nem biztos, hogy beakar ülni a kocsidba első találkozón. Ezt inkább majd valamelyik következő randi programnak válaszd, amikor már jobban ismer. Moziba csak később menjek. Az első találkozókon a lényeg, hogy beszélgetni tudjatok, jobban megismerjétek egymást

2021. okt. 30. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ötlet és tuti tipp: ismerd meg a másikat! Legyen valami előzetes képed mit szeret csinálni, milyen stílust, dolgokat kedvel és annak megfelelően válassz helyet. Ez már önmagában egy impulzus hogy figyelsz rá.

A fent leírtak jók, de a sorrend nem. Először kv-zó, beszélgetés "semleges" helyen utána mehet a meghitt séta. Ha jól alakul a randi akkor tán' még csók is lesz :) Ügyesen! :)

2021. okt. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!