Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes esélyt adni egy olyan párkapcsolatnak, ahol bár gyönyörűséges a lány, ugyanakkor egy beképzelt hisztérika, aki lelkileg totál labilis. Őszintén, többször van depis, rossz, nincsen kedve hangulatában, mint jóban. Ezen tudok változtatni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__etele..
Nem te írtad ki ezt a kérdést? Úgy tűnik mintha a folytatása lenne.
Egyértelműen van valamilyen mentális problémája, akár több is, egy komplex dolog.
Te pedig ilyeneket irogatsz róla, hogy egoista, elkényeztetett, beképzelt, hát öröm lehet veled lenni, ha ezt gondolod róla. Az egyetlen pozitívum pedig a külseje, amit ki tudsz emelni, nagyon gáz vagy.
Ennek a lánynak gondjai vannak. Te viszont ocsmány módon beszélsz róla és fogalmad nincs mi a baja és mik a problémái, de még legalább le is szarod, viszont azért hagyja abba, mert téged zavar. Közben pedig csak a külsője miatt foglalkozol vele, és a belsőjéről is felszínesen gondolkodsz. Lényegében nem is tudsz róla semmit, csak csini és neked ennyi elég.
Sürgősen hagyd békén, ennek semmi értelme.
Utolsoval egyetertek.
Ilyenkor minel tobbet kell egyutt lenni,tudni mit szeret,kimozditani,elvinni kirandulni, es kommunikalni.
Engem megeroszakoltak 2esfel eve. Ennek kovetkezteben azóta nem vagyok annyira kiegyensulyozott,mint előtte. Nagyon keves ferfi van,akihez tudok kotodni, de akihez kotodok,es szeretem, ot is bantom a viselkedesemmel neha. Kuzdok onmagammal,egyeb traumakrol nem beszelve. Sokszor annyi segit nekem mar,hogy kozos programot szervezunk,kikapcsolok. Sokkal jobb lesz a hangulatom, gyogyszer nelkul is. Ha hozzabujhatok...nem tudhatod mi van a masik viselkedese mogott. A viselkedes sokszor nem egyenesen aranyos az erzelmekkel..nagyon szeretem ot,es dolgozok magamon,bizok benne,magamban,es a mult nem teheti tonkre a jovom.:) azert osztottam ezt meg,hogy lasd,ilyen is van.
Senkisem tökéletes talán a pasikba nincs hiba? Biztos meg van az oka hogy miért ijen ..Amugy téged csak a külseje érdekel.
Én is ijen lány vagyok a fent meg említett tulajdonságokkal De szerencsere talaltam egy ojan pasit aki úgy szeret ahogy vagyok es nem lenéz ha nem segit ha rossz kedvem van mindig vigasztal..stb próbál alkalmazkodni hozzám.Te egy idiota vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!