Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor az alábbiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor az alábbiak 1-től 10-es skálán mennyire fontosak nektek egy nőben?

Figyelt kérdés

-szeressen szexi ruhákat hordani, elbűvölni

-naponta legyen szex, belevaló és odaadó legyen az ágyban

-főzzön rád elvégezze a házimunkát

- legyen stabil egzisztenciája

- jarjon hetente többször edzeni

- művelt, tájékozott legyen

2021. okt. 29. 14:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Szexi ruhák: 0/10 Hozzá illően, csinosan vagy sportosan öltözködjön.

Napi szex, odaadás az ágyban: 8/10, ez azért elég fontos.

Főzzön rám, házimunka: 5/10 Mindet megoldom én magam is, de az a legjobb, a 50-50%-ban csináljuk, ezért adok fele pontszámot rá.

Stabil egzisztencia: 9/10 Én azt értem alatta, hogy normálisan dolgozik (nem feketén), kap fizetést, nincsenek megélhetési gondjai, van hol laknia (mindegy, hogy szülőknél, vagy albérlet, vagy saját lakás), nem azt várja, hogy én tartsam el, esetleg van valamennyi tartaléka. Kocsi, végzettség, munkahely presztízse, saját ingatlan stb. nem érdekel).

Heti több edzés: 0/10 Nem érdekel, hogy mennyit jár edzeni.

Művelt, tájékozott legyen: 100/10 Egyértelműen ez a legfontosabb szempont nálam.

2021. okt. 29. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez a sorrendem:

- legyen stabil egzisztenciája 10/10

- művelt, tájékozott legyen 9/10

(fontos, hogy tudjak vele számomra értelmes témákról beszélgetni)

-főzzön rád elvégezze a házimunkát 6/10

(inkább közösen, főzzön ő és végzem én a házimunkát)

-szeressen szexi ruhákat hordani, elbűvölni 5/10

(inkább úgy fogalmaznék, jó, ha úgy öltözik, ahogy nekem is tetszik, de ezek nem feltétlenül szexi ruhák)

- járjon hetente többször edzeni 3/10

(szerintem ennyi sport túlzás)

-naponta legyen szex, belevaló és odaadó legyen az ágyban 3/10

(nincs igényem napi szexre)

2021. okt. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!