Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg annyira fontosak ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira fontosak ezek a tényezők egy nőnek az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

MAGABIZTOSSÁG és SIKERESSÉG

ha ezek nem sugároznak az illetőről akkor esélytelen az ismerkedésben? lányok ha hozzátok odamegy egy igazi nagydumás csajozós kamugép, ti nem gondolkodtok el rajta, hogy valószínűleg minden buliban mindenkivel ezt csinálja és csak egy vagytok a sok közül? sokkal vonzóbb egy ilyen, mint valaki aki visszafogottabb és szerényebb?

2011. dec. 26. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, mert az ilyen faszival sokkal izgalmasabb minden, általában ezt szeretik, a nők, de attól hogy nem baszol át minden csajt még lehetsz magabiztos, meg sikeres és nagydumás is...
2011. dec. 26. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:

A sikeresség kevésbé. a magabiztosság, és a határozottság nagyon.Ha álmából ébresztem fel, vagy csak rányitok a vécén nagydolog közben érezzem rajta azt, hogy "Tudom ki vagyok, és mi a dolgom a világban"

A melegek arcán általában a bizonytalanság, félénkség, és határozatlanság látszik.

2011. dec. 26. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:

A magabiztosság nekem is nagyon fontos. Nem szeretem ha valaki két szót nem mer hozzám szólni, mert fél a következményétől, még ha az csak egy "Szia! Hogy vagy?" lenne is. Van egy-két ilyen ismerősöm/haverom, jókat szoktam rajtuk mosolyogni, de páromként nem tudnék ilyen srácot elképzelni.

A sikeresség elég relatív fogalom. Sikeres miben? Nem mindegy, hogy sikeres a munkájában, jól mennek a dolgai stb, esetleg sikeres mint gazdag, vagy mire értjük azt hogy sikeres? Miben sikeres valaki? Az hogy valakinek mennyi pénze van, egyáltalán nem érdekel. Ellentétben igen is imponál, ha valaki szereti a munkáját és jó érzéssel csinálja azt. :)

2011. dec. 26. 00:55
 4/8 Molnar Tamás76 ***** válasza:
Hát a csajok már csak ilyenek.Nem baj ha gané is az ember,de jo dumával ugy el lehet csavarni oket hogy csak na.Sajnos nem az erények szerint itélik meg az embert,hanem a pillanatnyi szoveg alapján.Ez sajnálatos dolog.
2011. dec. 26. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, az erények nincsenek a homlokodra írva :)

Egyébként sokat számít tényleg a duma :) Persze ha valaki hazudozik az látszik és röhejes, de ha valaki úgy jön oda, hogy áhh úgysincs esélyem, annak nem is lesz.

2011. dec. 26. 01:51
 6/8 anonim ***** válasza:
A magabiztosság nem fontos, a sikeresség pedig csak akkor, ha anyagiakban is megnyilvánul. Egyébként meg csak a külső számít nekik.
2011. dec. 26. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfias kisugárzáshoz hozzátartozik a magabiztosság. Nem kell, hogy nagydumás legyen, csak legyen tisztában az értékeivel, és ez jelenjen meg a viselkedésén is.

Ettől függetlenül nincs bajom a visszahúzódó, bizonytalan fiúkkal, általában elsőre szimpatikusak, mert alapból azt feltételezem róluk, hogy kedvesek, csak nem tudok azonnal férfiként tekinteni rájuk. 23/L

2011. dec. 26. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban nagyon fontosak ugyanis a mai csajoknak fontos hogy légy magabiztos ne pedig az a visszahúzódó alig szólalok meg típus. Sikeres pedig elengedhetetlen egy csaj megtartásához, valamint melyik csajnak kell olyan pasi akinek se munkája se élettapasztalata nincs?
2011. dec. 26. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!