Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láncdohányos a lány, érdemes folytatni az ismerkedést?
Már túl vagyunk néhány randin, teljesen belezúgtam, nem csak külsőre tetszik, hanem a személyisége is. Akár ez lehetne a tökéletes kapcsolat, megvan a kémia, a közös világnézet, de egy valami nem klappol: nagyon sokat cigizik. Ezt kezdetben csak éreztem a ruháján, a leheletén, de a többedik sétálós randinkon bevallotta, hogy muszáj rágyújtania, mert nem bírja tovább. Egyből két cigit is elszívott, és fél órával később még két szálat, eléggé megdöbbentem. Azóta már akkor is cigi van a kezében, amikor várunk egymásra valahol és vannak jelek, hogy a lakásában is cigizik.
Lehet, hogy el tudnám fogadni, de biztos megpróbálnám előbb-utóbb rávenni, hogy szokjon le. Szerintetek érdemes folytatni vagy nem fair, ha majd előállok egy ilyen kéréssel?
#9: szívesen elmagyarázom, ha neked nem sikerült magadtól megértened.
Azért, mert ha valakinek ez a showstopper típusú szempont, akkor ne csodálkozzon, ha magányos marad egész életére.
Egy szóval sem mondtam, hogy kellemes érzés lehet dohányos párjának lenni, de ha én párt választok, nem ez lesz a legfőbb szempont. De valószínűleg az előző mondatokat nem igazán sikerült feldolgoznod.
Száz dolog van, ami fontos egy kapcsolatban, és vannak amik kevésbé, s vannak amik egyáltalán. Mellesleg, inkább legyen dohányos, mint piás, vagy mint hogy fűvel-fával megcsal, és lehetne sorolni hosszasan...
Igen, értem hogy sok dolog fontos egy kapcsolatban. Nekem ezek közül határozottan fontos, hogy ne legyen büdös a párom - több más dolog mellett.
És nem, nem vagyok magányos, a párom leszokott amikor megismerkedtünk. (De amúgy van elég sok nemdohányzó ember, lett volna "választék".)
Továbbra sem érzem magam emiatt hülyének.
"nem az volt, hogy össze se jöttél vele mert dohányzott"
Végül nem ez történt, de ettől még nem jöttem volna össze vele, ha nem szokik le. Nagy "várakozás" nem volt a dologban, évekig haverok voltunk amúgy is, mielőtt egy pár lettünk.
#15 vagyok
És attól még, hogy nyomjátok rám a pirosat, attól még továbbra se akarnék büdös párt. :)
Nem is értem miért fáj ez nektek..
Egy cigiző büdös mindenhol, mondom mindenhol. Igen mindenhol. El kell fogadni.
Nem fürdéssel ez nem mosható le.
Én megpróbálnék vele beszélni hogy nagyon zavar a dolog , de egyébként meg ő az istennő neked.
Ha viszont nem teszi le a cigit, az közétek áll....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!