Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, előny vagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, előny vagy hátrány ismerkedéskor a jogi diploma? Zavar, ha a nő képzettebb nálatok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 07:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. De szerintem nem jó a nőknek, ha náluk kisebb végzettségű lesz a pasijuk. A férfira nagyreszt a statusz miatt néznek fel a nők, így meg nem lenne jó.
2021. okt. 29. 12:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha van diplomája, az előny. Nem sznobizmusból. Eddig két olyan barátnőm volt, akinek nem volt diplomája, és előbb-utóbb mindkettejük éreztette, hogy zavarja őket az, hogy én, a családom, a barátaim, kollégáim egyetemre jártunk, és erre ráment a kapcsolatunk. Le lehet pontozni, de sajnos nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, aki ezt nem diplomásként helyén tudta kezelni, és nem alakult ki benne kisebbségi komplexus. Az, hogy ezen belül milyen diploma, számámra irreleváns.
2021. okt. 29. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, pozitív példa lenne egy ilyen nő.
2021. okt. 29. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
A diplomától nem lesz értékesebb JELLEM.
2021. okt. 29. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Én úgy állok hozzá, hogy ne dicsekedjen vele.

Mutassa meg inkább a személyiségét, és derüljön ki idővel (ami úgyis megtörténik) hogy mennyire jó társ.

Továbbá olvastam nem rég egy kutatást, melyben kiderült hogy azokban a kapcsolatokban melyekben a nők keresnek többet, ott sokkal kisebb az esély hogy a férfi megcsalja a nőt.

Kicsit ez logikus is, mert azok a gazdag férfiak, akikre a már nagyon magas egzisztenciájuk miatt repülnek a nők, azok nagy része meg is teszi.

Míg egy jól kereső nő, hogyha megfelelő élettársa van, aki érzelmi biztonságot ad, és együtt valósítanak meg célokat csak örül hogy jól választott és hogy biztosan halad a jó pár vagy család kialakításában. Persze azt a kialakítást mindkét fél részéről értem. 28/F

2021. okt. 30. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem lenne képzettebb. Esetleg, ha dr.
2022. febr. 12. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!