Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik mit vannak annyira oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit vannak annyira oda a horgászatért?

Figyelt kérdés

Írja a barátom, hogy elmegy horgászni, ez viszont engem kicsit felhúzott, mert tudtunk volna találkozni is, amit meg is írtam neki. Erre már védekezett, hogy inkább velem lenne. Na ne! Gondolom nem tartott senki pisztolyt a fejéhez, hogy neki muszáj menni.

Volt pasim is ebbe az unalmas hobbiba volt beleőrülve, minden pénzét erre szórta el, és másról se tudott beszélni. Ha közös programról volt szó , akkor is valamilyen horgászattal kapcsolatos dolgot akart.

2021. okt. 28. 18:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem mondta el..kérdezted? Vagy minden téma kizárólag rólad szól?
2021. okt. 29. 08:31
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is a horgaszat a parom hobbija. Sokszor megy egyedul. De engem is szokott hivni, de en nem mindig tudok vele tartani, mert van hogy hetkoznap megy. O viszont igenyli, hogy egyutt is menjunk es szereti ha ott vagyok. ( de neha meg pont, hogy inkabb mondja, hogy most egyedul akar menni) Viszont az tenyleg fura, hogy a kapcsolat elejen inkabb ezt valasztja. De ertheto, mert lehet regen nem volt ra ideje es most vannak az utolso olyan jo idok iden, mikor lehet meg egy jot horgaszni.
2021. okt. 29. 08:31
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Én se értem, hogy minek kapcsolat, ha valakinek sosics rá ideje.

Ráadásul nem kedvelem a hobbi-állatkínzókat.

Azt nem értem, kérdező, hogy miért és hogyan jössz össze olyannal aki csak a hobbijának él és csak arról beszél? Hagyd ott.

2021. okt. 29. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!