Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik mit vannak annyira oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit vannak annyira oda a horgászatért?

Figyelt kérdés

Írja a barátom, hogy elmegy horgászni, ez viszont engem kicsit felhúzott, mert tudtunk volna találkozni is, amit meg is írtam neki. Erre már védekezett, hogy inkább velem lenne. Na ne! Gondolom nem tartott senki pisztolyt a fejéhez, hogy neki muszáj menni.

Volt pasim is ebbe az unalmas hobbiba volt beleőrülve, minden pénzét erre szórta el, és másról se tudott beszélni. Ha közös programról volt szó , akkor is valamilyen horgászattal kapcsolatos dolgot akart.

2021. okt. 28. 18:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nőként mondom, hogy qrvagáz vagy. Én is inkább mennék horgászni, mint hogy veled legyek, pedig unalmasabb időtöltést el se tudnék képzelni. Ja de. Idióta hisztis libák panaszáradata. Keress valami hobbit magadnak, vagy masztizz egyet attól majd megnyugszol.
2021. okt. 28. 19:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Süt belőled a frusztráció, kérdező. És ezen nem változtat, hogy "nemjutnőzöl". Tudom, meglepő lehet, de találhatnak a stílusod alapján elviselhetetlennek párkapcsolatban élő férfiak is. :)
2021. okt. 28. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A masik meg, ha ennyire utálod a horgaszó pasikat, miért nem keresel olyat, akinek más a hobbija? Én alig ismerek olyan férfit, aki szeret pecázni. Van még hal a vízben. Vagy nem jut pasi, ha erről lemondasz?
2021. okt. 28. 19:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádjuk a kifogásokat :)
2021. okt. 28. 19:34
 15/23 A kérdező kommentje:
#13 Valahogy igy hozta a sors, és nem mondta el az elején, hogy eljár pecázni. Talán mert meséltem neki, hogy az ex ilyen oldalról fanatikus volt .De kicsit hülyén jönne le ha most valakit a hobbija miatt kidob az ember, csak ahogy korábban is írták, pont most az elején kellene inkább a kapcsolatot építeni, és nem kihagyni miatta egy találkozót.
2021. okt. 28. 19:38
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egy selejtnek tűnik a fickó
2021. okt. 28. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16 miért ?
2021. okt. 28. 19:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az mennyivel jobb, hogy a hobbija miatt hisztizel, annál, hogy dobod miatta?
2021. okt. 28. 19:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész vele? Engem sem köt le a horgászás, de időnként elmegyek a férjemmel. Addig iszom csendben pár sört, viszek könyvet, nézem a vizet meg a tájat. Nem olyan rossz az.
2021. okt. 28. 21:03
 20/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
A kérdésedre a közel objektív válasz: Ugyanazért, amiért szeretek túrázni. Ott magam vagyok, nem kell a jó meg rossz döntéseken rágódjak. Olyankor a megtett út létezik, illetve ebédidőben a csajkám, meg a gázfőzőm. :))) Békés. Nyugodt. A horgászat is hasonló szerepet tölt be. Békés, csendes. Ahogy a többiek is írták. :)))
2021. okt. 28. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!