Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pár pszichológiai trükkötök, hogy egy árufeltöltő lány a boltban igent mondjon az ismerkedési szándékomra?

8.
"Nem úgy tűnt"? Ez nem valami komoly alátámasztás. Nagyon-nagyon csalódott leszel amikor kiderül, hogy igen ő pedig egy szánakozó mosollyal zavar majd el. Esetleg a barátja is rákérdez, hogy mi keresnivalód is van nála...

23 elég, ha gazdagnak tűnsz!
De ja szerencsétlen csaj. Bennem az merült fel először, hogy egyből kirúgatnám magam, ha panaszkodik mernék egy vevőnek a munkahelyemen a munkahelyemre. Nem is értem ezt hogy gondolod, látszik nem nagyon dolgoztál még alkalmazottként!
Másrészt ha valaki munkát kínálna, akkor egyrészt örülnék, másrészt be lennék tojva, hogy prostit keres, vagy valami más, esetleg szexwebcam vagy ilyesmi.
Arra nem nagyon ugranék, hogy "gyere keressünk együtt neked másik munkát", mert hát egy senki a kérdező gondolom, nem a cégénél akarja alkalmazni a csajt, vagy ilyenek. Azt gondolnám vagyok olyan jó egyedül is munkakeresésben, minthogy összeálljak egy idegennel a "semmire" otthagyva a munkahelyem.
Aztán azt is gondolnám, hogy kattant, hogy munkát akar nekem keresni ismeretlenül. Meg hát ha nem is valami kihasználós, azt feltételezném, hogy nem komplett ,rám van szállva, megbízhatatlan, esetleg meg akar dugni. Utóbbi elég esélyes, biztos nem a csodás árupakolgató képességemmel tűntem fel neki.
Így nagyon ciki, az egész ember nagyon ciki, nem csak a helyzet. Szerintem előbb próbáld felszedni, aztán majd ha jártok, keress neki másik munkát, amennyiben akarja. Ha lidlben dolgozik, nem biztos, hogy akarja!

Azért, mert eddig azt tudjuk, hogy a kérdező vonzódik egy csajhoz, és ahelyett, hogy a csajon lenne a hangsúly, a munkájáról folyik a téma, meg is mondja, hogy a munkájától teszi függővé, hogy akar-e tőle valamit "ha neki ez a jó akkor nem egymást keressük"
Egyébként lidlis alkalmazott annyit keres, mint a könyvelő rokonom 30 év tapasztalattal multinál. És a vicc, hogy kevesebb órát dolgozik mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!