Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van pár pszichológiai trükkötö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van pár pszichológiai trükkötök, hogy egy árufeltöltő lány a boltban igent mondjon az ismerkedési szándékomra?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, elég félénknek tűnt. Összefutottunk a boltban kétszer amíg ott bóklásztam, harmadszorra én mentem oda és kérdeztem hogy hol találok babot. Igazából lehet azt hiszi hogy direkt csináltam, de valójában nem találtam tényleg. De kedves volt és megmutatta. Ezek után gondolkodtam csak el hogy megkérdezhetném hogy szeretne-e ismerkedni velem, de így konkrétan. Most nincs jobb ötletem, nem akarom ott feltartani mindenféle hosszú dumával, hátha lecseszik hogy nem dolgozik.
2021. okt. 27. 23:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen edes mindegy. Csak onnan tudod meg van e pl volegenye HA rakerdezel..vagy ragugglizol vmi kozossegi oldalon ahol mindenki majomkodik ha van kinn Gyurus foto rozsakkal akkor foglalt a csaj.
2021. okt. 27. 23:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Hívd el egy sütire, kávéra.

Ne azt kérdezd, hogy ismerkedni szeretne-e veled, mert honann tudja. Majd a süti után eldönti, hogy lát-e fantáziát az ismerkedésbe.

Amúgy hol kéne dolgoznia szerinted? Vagy te szeretnél neki munkát szerezni?

Nehogy ezzel indíts, mert azt fogja hinni, hogy nem önzetlen a segítséged.

2021. okt. 27. 23:52
 13/26 A kérdező kommentje:

Legjobb lenne ha együtt kitalálunk valamit, mivel nem ismerem, nem tudom mit szeret és miben jó. Én sem vagyok az a munkahelyen dolgozó típus.

Tudom hogy fontos hogy kérdem, ezért írtam ki a kérdést, de számomra az hogy ismerkedne velem, magában foglalja hogy elhívom valahova, nem vagyok ilyen költő hogy metaforikus nyelven beszéljek meg ilyenek, ezekhez nem értek.

2021. okt. 27. 23:56
 14/26 anonim ***** válasza:
De most állást keresel neki, vagy megdugni akarod?
2021. okt. 28. 00:13
 15/26 A kérdező kommentje:
Feleséget szeretnék találni, de gondolom ezt a szöveget szerintem hanyagolni kellene elsőre. Mindent szeretnék, tegyük jobbá egymás életét, itt nincs egyik a másik nélkül.
2021. okt. 28. 00:15
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
De nem is ismered, már változtatnád a munkáját, meg elvennéd feleségül. Tiszta beteg vagy.
2021. okt. 28. 00:24
 17/26 A kérdező kommentje:
Azért hadd legyen már annyi önbizalmam, hogy ha látom rajta hogy nem ez élete hivatása, többet látok benne mint amennyit most csinál, legalább megpróbálom. Hiába vagyok jobb helyzetben, magamat ugyanúgy érzem mintha árufeltöltő lennék, de gondolkodom mit lehetne másképp csinálni.
2021. okt. 28. 00:28
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Önbizalomnak mi köze ahhoz, hogy egy vadidegen életébe belemagyarázol valamit?
2021. okt. 28. 00:31
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném hogy rabszolga legyen, ha neki ez a jó akkor nem egymást keressük. Alapból nem úgy állok az emberekhez, hogy nekik ez a jó.
2021. okt. 28. 00:39
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Tehát alapból mindenkiről feltételezed, hogy túl hülye ahhoz, hogy tudja, hogy élje az életét.
2021. okt. 28. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!