Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan pasival akiről kiderült, hogy egy évvel ezelőtt a nemi szervéről képeket küldözgetett egy olyan lánynak akivel össze akart jönni? 32 éves a férfi, minden más oké vele kapcsolatosan, tanult ember, egyetemen tanít
Most nem azért, de több, mint egy év után, egy olyan csaj, akivel még csak nem is jártak, nyomozgat és kideríti, hogy veled ismerkedik, és veszi a fáradságot és megkeres és előad egy ilyen dockpick-es sztorit, nagyon furcsálnám. A csaj sem százas, innentől kezdve nem is teljesen hihető a sztori ebben a formában.
Szóval én igencsak fenntartásokkal kezelném egy olyan ilyen lány áskálódását, akivel semmi nem volt állítólag, és az a semmi is több, mint egy éve. Nem komplett a csaj sem.,
Minthogy két egyetemet is elvégeztem, mondhatom, hogy a felsőoktatás tele van beteg emberekkel. Nem tudom, miért hiszi valaki azt, hogy egyetemre csak értelmes/tisztességes/normális emberek járnak, de nagyon naiv dolog ezt képzelni.
A kérdésre válaszolva: azonnal offolnám a pasit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!