Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítás után mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyi idő után “illik” újra kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 25. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy illik

Felnőtt férfi létedre itt nyűglődsz, vadidegenektől vársz tanácsot

Nyugodtan le lehet ezt is pontozni

Siralmas ez az oldal

2021. okt. 25. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocsi 🙆🏼‍♀️ szóval felnőtt nő

De mit erdekel ki mit gondol vagy mit akar? Csak addig legyél vele amíg neked jó.

Egyáltalán ne érdekeljen ki mit gondol

Mindenki foglalkozzon a maga életével

(Bocsi a kavarásért)

2021. okt. 25. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogyan szakítottatok, mert ha marad benne sértettség, akkor az egészen más mint egy normális befejezés.

Nekem úgy ért végett egy 3 éves kapcsolatom, hogy az akkori párom gondolt egyet és lelépett külföldre az egyik munkatársával, akivel már korábban is kavart, persze ezt tagadta végig.

Szóval nagyon megviselt a dolog lelkileg és kb 3 hónapig csak a piálást nyomtam éjjel-nappal, bulikba jártam és volt néhány alkalmi partnerem akikre nem is emlékszem igazán. Nem érdekelt, hogy mi illik vagy sem, tomboltam legbelül, le akartam vezetni a feszültséget. Ha a mostani partnerem hagyna el közös megegyezéssel akkor tuti hogy nem lenne párkapcsoltom egy jó ideig, mert ő óriási űrt hagyna maga után és nem lenne egyszerű pótolni.

2021. okt. 25. 23:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ egytől egyig! :)
2021. okt. 26. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!