Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő után “illik” újra kapcsolatban lenni?
Nincs olyan hogy illik
Felnőtt férfi létedre itt nyűglődsz, vadidegenektől vársz tanácsot
Nyugodtan le lehet ezt is pontozni
Siralmas ez az oldal
Bocsi 🙆🏼♀️ szóval felnőtt nő
De mit erdekel ki mit gondol vagy mit akar? Csak addig legyél vele amíg neked jó.
Egyáltalán ne érdekeljen ki mit gondol
Mindenki foglalkozzon a maga életével
(Bocsi a kavarásért)
Nem mindegy hogyan szakítottatok, mert ha marad benne sértettség, akkor az egészen más mint egy normális befejezés.
Nekem úgy ért végett egy 3 éves kapcsolatom, hogy az akkori párom gondolt egyet és lelépett külföldre az egyik munkatársával, akivel már korábban is kavart, persze ezt tagadta végig.
Szóval nagyon megviselt a dolog lelkileg és kb 3 hónapig csak a piálást nyomtam éjjel-nappal, bulikba jártam és volt néhány alkalmi partnerem akikre nem is emlékszem igazán. Nem érdekelt, hogy mi illik vagy sem, tomboltam legbelül, le akartam vezetni a feszültséget. Ha a mostani partnerem hagyna el közös megegyezéssel akkor tuti hogy nem lenne párkapcsoltom egy jó ideig, mert ő óriási űrt hagyna maga után és nem lenne egyszerű pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!