Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő után “illik” újra kapcsolatban lenni?
Fuh azért az durva lehetett akkor..
Mi közel 6 év után úgy szakítottunk hogy reggel még semmi, délután beszélgettünk hogy inkább külön kellene lennünk…. 3-4 hónap után én már készen állnék egy új kapcsolatra.
A srác, akivel találkozgatok hasonlóan hosszú kapcsolatból jött és ők is már 2-3 hónapja külön utakon.. viszont úgy érzem neki még idő kell, nincs kimondva hogy együtt vagyunk pedig a szex az működik és még a családját sem ismerem. Köztünk ez kb. 1 hónapja tart
Nem tudom érdemes e rá várnom vagy csak egy kaland vagyok.
Én az elején elmondtam hogy kapcsolatot szeretnék és nem kalandot, ő akkor még nem tudta mit is keres.. így egy hónappal később azért már lassan illene hogy tudja, nem?
Ebben is van igazság.
Most én várjak rá egyáltalán ? Érdemes ? Vagy ez kevés idő hogy kialakuljon bármi is, ami egy kapcsolathoz vinne ?
Egy hónapja dug (bocsánat, nem leszek ilyen alpári, szóval: együtt vagytok*) és még mindig nem tudja, mit keres?
Húha, rezeg a léc... Mondjuk kalandnak elég hosszú.
Miért kell lepontozni?
Vicces kicsit
🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!