Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törli magát tinderről?
Figyelt kérdés
Pár hete rendszeresen találkozok egy férfival, együtt is alszunk, programokat csinálunk. Komoly szándékkal ismerkedünk mindketten. Neki már rég nem volt kapcsolata, tinderre azelőtt regisztrált fel, hogy megismerkedtünk volna (ott ismertük meg egymást). Az szinte biztos, hogy nem beszélget ott mással, mert a szabadidejét mindig velem tölti, és olyankor nem telefonozik sosem. Viszont észrevettem, hogy olykor belép napközben tinderbe. Már felhoztam így-úgy témába, hogy engem zavar, ha komoly ismerkedésnél a másik még fent van tinderen. Többször is említettem a dolgot. Tudja, hogy én nem tinderezek és azt is, hogy akkor fogom letörölni, ha ő is. Vajon még nem biztos abban, hogy belőlünk lehet komoly kapcsolat? Vagy csak ki akarja használni, hogy most még lapozgathatja a nőket, mert idővel úgy is letörli magát? Nem értem, mert ha mi nem is leszünk együtt, akkor is újra regisztrálhtaja magát bármikor. Vagy csak nem akarja, hogy elbízzam magam azzal, ha törli magát? Tudom nem kellene ezen kattognom, és neki igyekszem nem az orra alá dörgölni, de sajnos zavar, hogy belép néha (ha csak nem törölné a regisztrációt, de nem lépne be, az nem zavarna)2021. okt. 25. 07:56
31/48 anonim 

válasza:

Na igen ez is meg lehet, hogy tényleg ő sem akarja hogy azt hidd hogy beléd zúgott. Sok nő megijed attól ha az elején túl elkötelezett a pasi a nő irányába vagy túlságosan rámászik
32/48 A kérdező kommentje:
#31 ez igaz, számomra is ijesztő, amikor néhány találkozás után azt érzem, hogy kész teljesen elkötelezni magát a férfi. Mindenképp szimpatikusabb ez a folyamat, ahogy haladunk.
2021. okt. 25. 10:14
33/48 anonim 

válasza:

Az én párom is fent volt a kapcsolatunk legelején,én azt szűrtem le hogy nem gondolja igazán komolyan velem. Végül egy kis idő után ő maga mondta nekem, hogy ne haragudjak, nem használta, de törli magát nem akarja hogy nekem bármi rosszul essen vagy úgy érezzem nem én vagyok az egyetlen. (pedig én nem hoztam fel neki addig).Azóta ugyanolyan boldogok vagyunk másfél éve, szóval le kell kommunikálni ezt az egészet és ha valóban komoly kapcsolatra vágyik veled, nem kell hogy nehéz legyen meghozni ezt a döntést, ami egy alap dolog kellene hogy legyen.
34/48 A kérdező kommentje:
#33 köszi a választ! Te törölted magad egyébként rögtön és ő még fent volt?
2021. okt. 25. 12:14
35/48 anonim 

válasza:

Igen, nekem ez egyértelmű volt és tudtam, hogy ő még fent van. Nem tudom, szerintem biztonsági játékot szeretett volna játszani az elején. Aztán rájött, hogy elveszíthet ezzel a biztonsági játékkal. A pasikat nem igazán kell túlgondolni, szerintem egyszerűen még ő sem biztos az érzéseiben. Viszont szereintem mindenképpen beszélj vele, mert bár úgy tűnhet nem használja és igazán kedvel téged, a kísértés mindig ott van, a másik pedig a tisztelet, amit a másik félnek meg kell adni.
36/48 A kérdező kommentje:
azt teljesen megértem, ha még nem biztos az érzéseiben. Ahogy mondod, a tiszteleten van itt inkább a hangsúly. Én sem tudom még, hogy mi lesz belőlünk, egyelőre azt tudom, hogy szeretek a társaságában lenni és komolyak a szándékaim. Viszont eszembe sem jut pasikat nézegetni tinderen, sőt zavar is, hogy fent vagyok. Korábbi ismerkedéseknél rögtön letöröltem magam, aztán volt 1-2 bukta náluk, hogy ők még vígan tindereztek. Ezért akkor megfogadtam, hogy csak akkor törlöm le magam alakuló kapcsolatnál, ha a másik is. Ezt mondtam is neki. Erre annyit reagált, hogy nem tinderezik, el van rejtve a kártyája. Csak hát ugye azt meg tudom, hogy be-belépeget. Nyilván azt nem kötné az orromra, hogy unalmában nézegeti, mert valószínű úgy lenne vele, hogy nem tolerálnám.
2021. okt. 25. 13:00
37/48 anonim 

válasza:

Bármi lehet, mi nem ismerjük, annyira még ezek szerint te sem. Simán benne van, hogy még nem talált jobbat, addig meg elüti veled az összes idejét.
Ez a nem az a tipus, aki ki tudja mutatni az érzelmeit dolog meg... Ő mondta magáról így? Mert mint kiderült, annyira még nem ismered, azt mond, amit akar. Mellesleg ez a közhely a sunyibbak szájából hangzanak el.
Hány évesek vagytok?
38/48 anonim 

válasza:

Körülményes vagy kérdező és nem túl egyenes. Aki meg találgatások helyett (akár az élettapasztalata alapján) megmondja neked a tutit, azt elzavarod. Hát akkor tini szinten töprengj tovább, ahelyett, hogy felnőttként gondolkodnál.
39/48 A kérdező kommentje:
#38 te meg értelmezz mielőtt az idődet pocsékolod feleslegess kommentre, szánalmas vagy. Senki nincs elzavarva, az értelmező olvasás úgy látom nem erősséged.
2021. okt. 26. 07:40
40/48 A kérdező kommentje:
#35 letöröltem én is magam este. Átestem a "holtponton" és nem érdekel, hogy fent van és, hogy használja-e. Végülis, ha menni akar, akkor úgy is menni fog.
2021. okt. 26. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!